GadgetTrends

Summer Trends: Gadgeturile verii pentru vacanța perfectă

Sony Walkman W273În această vară, vă propunem un kit de gadgeturi de la Sony care asigură experiența unei vacanțe perfecte. Produsele Sony ideale pentru vacanța de vară sunt rezistente la apă, ocupă puțin spațiu în bagaje, au un design modern și sunt echipate cu tehnologii de ultimă oră. Detalii?

Sony TX 30Amatorii distracțiilor subacvatice vor fi încântați să aibă în bagaje compacta Sony DSC-TX30. Camera foto Sony DSC-TX30 face faţă nisipului, prafului, temperaturilor extreme şi scufundărilor la 10m1, fără să neglijeze calitatea.

Realizaţi fotografii bogate în detalii şi filme HD fluide cu recifuri de corali sau bancuri de pești colorați.  Senzor CMOS Exmor R™ elimină zgomotul din imagine, pentru rezultate clare şi detaliate, chiar şi la asfinţit sau în interior, indiferent de locul în care vă aflați.

Muzica preferată oriunde

Cei care doresc să asculte muzica preferată chiar și în apă, pot face asta fără grijă cu ajutorul mp3 player portabil şi rezistent la apă, Walkman® NWZ-W273 de la Sony. Cu un sunet de calitate pe care numai Walkman® îl poate oferi oricine poate asulta muzica preferată în timp ce înoată de plăcere sau face un antrenament intens, transpirând din greu.

Design-ul stilat şi ergonomic, cu căştile securizate corespunzător, oferă o serie de mărimi din care se pot alege, pentru maximum de confort şi încredere.

Sunet de calitate pentru vacanță

Sony MDR 1RCombinând sunetul de calitate cu cel mai recent stil, noile căști MDR-1R de la Sony sunt potrivite oricărui tip de vacanță. La mare sau la munte, MDR-1R se pliază perfect dorințelor melomanilor.

Căştile MDR-1R sunt rezultatul unui parteneriat creativ unic cu artiştii de la Sony Music Entertainment şi cu un inginer de masterizare coordonator. Design-ul modern se deosebește prin perniţele de pe cupele căştilor, care etanşează sunetul și elimină neclarităţile acestuia.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button