Business

Star Storage, singurul Partener Platinum în România al Hitachi Data Systems

star-storageFurnizorul roman de soluţii de stocare Star Storage, una dintre cele mai importante companii de profil, anunţă atingerea celui mai înalt nivel de parteneriat pentru produsele, soluțiile și serviciile Hitachi Data Systems – Platinum Partner, fiind astfel singura companie din România care deține o asemenea certificare.

Star Storage este partener Gold al Hitachi în România de peste 11 ani, iar noul statut de partener Platinum a fost dobândit datorită rezultatelor foarte bune obținute împreună în 2012 și ca urmare a gradului ridicat de competență, experiență, precum și a cunoștințelor extinse și a numeroaselor certificări ale echipei de specialiști Star Storage.

Sistemele și echipamentele de stocare Hitachi Data Systems, utilizate în Centrul propriu de Date, asigură clienților Star Storage cea mai bună scalabilitate, fiabilitate, precum și funcționalități unice de virtualizare a stocării externe. Anul trecut, Star Storage și-a extins portofoliul de produse care folosesc virtualizarea cu produsul Hitachi Unified Storage VM (HUS VM), pentru a furniza clienților săi facilități unice de virtualizare de nivel enterprise pentru toate tipurile de date (block, fișier și obiect), care are marele avantaj de a fi accesibil nu doar companiilor mari, ci și celor mici și mijlocii. Prin utilizarea serviciilor Star Storage, toate organizațiile pot beneficia de o serie de avantaje importante, ca de exemplu disponiblitate 99.999%, tiering automat, redundanță completă a componentelor și management unificat al sistemului.

Certificarea obținută este încă o dovada a faptului că Star Storage pune la dispoziția clienților săi, indiferent că sunt companii mari sau mici și mijlocii, cea mai performantă și variată gamă de servicii de stocare la cele mai bune prețuri, oferind în același timp, servicii suport de o calitate ridicată.

“Star Storage deține cel mai modern și sigur Centru de Date de nivel Tier III (construit conform specificațiilor TIA 942 și Uptime Institute) din România și, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor aflate în continuă evoluție ale tuturor organizațiilor, investește constant în dotarea acestui Centru cu echipamente de ultimă generație și cu cele mai performante tehnologii la nivel mondial, precum cele ale leaderului mondial în soluţii şi servicii de stocare – Hitachi”, a declarat Cătălin Păunescu, Managing Director Star Storage.

Star Storage este o companie românească, capital 100% privat, lider în soluţii pentru protecţie şi management al informaţiilor în România. Compania şi-a dezvoltat portofoliul de soluţii şi servicii pornind de la principiul integrării complete de-a lungul întregului ciclu de viaţă al informaţiilor generate de o companie – din momentul producţiei acestora până în momentul stocării sau distrugerii: servicii externalizate de output management (producţie documente), servicii externalizate de arhivare şi management al arhivelor fizice şi electronice, servicii externalizate de data center şi Cloud, soluţii de infrastructură IT şi soluţii de business, toate integrate cu soluţiile de gestiune a informaţiilor geospaţiale (GIS).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button