Parenting

Soluţii de cloud de la HP pentru 20th Century Fox

cloud20th Century Fox (Fox), unul dintre giganţii industriei de film din lume, a încheiat un parteneriat strategic cu HP pentru zona de cloud, folosind agilitatea acestui mediu pentru a-și crește afacerile fără să afecteze securitatea datelor.

Această inițiativă în cloud va permite departamentului IT să asigure diviziilor organizaţiei servicii agile, scalabile şi eficiente bazate pe soluţia Fox Enterprise Media Framework (EMF), un set de funcții mission-critical pentru administrarea, alăturarea şi distribuirea resurselor media la nivel global.

Transformarea digitală a industriei de divertisment a generat presiuni uriaşe asupra mediului IT al companiei. Realizând transferul de la infrastructura IT tradiţională la o soluţie de cloud convergent, Fox reduce costurile IT, obţinând, în acelaşi timp, creşterea nivelului de inovaţie din companie.

 „Continuăm să dezvoltăm lanţul digital de distribuţie al companiei, transformându-ne într-o organizaţie activă în cloud, ceea ce ne permite să asigurăm scalabilitatea şi agilitatea pe care şi-o doresc partenerii noştri de afaceri”, a spus John Herbert, Vicepreşedinte executiv şi CIO, 20th Century Fox. „Această soluţie cloud extrem de eficientă şi de avantajoasă ne permite să administrăm eficient resursele media, oferindu-ne în acelaşi timp un mediu ideal pentru a susţine nevoile interne din cadrul departamentelor companiei.”

Ca urmare a acestei transformări, Fox îşi va alinia obiectivele de business și capabilitățile IT, accelerând agilitatea organizaţiei şi viteza de răspuns a serviciilor partajate. Cadrul de lucru pentru cloud-ul convergent implementat la nivel organizaţional va fi asigurat printr-o platformă HP CloudSystem care va include soluţiile HP 3PAR StoreServ Storage, HP Cloud Service Automation şi HP Database and Middleware Automation, acestea urmând să asigure mediul de resurse necesar pentru cloud. Astfel, Fox va putea să monitorizeze în timp real consumul şi capacitatea disponibilă, ceea ce va conduce la transparenţă şi eficientizarea costurilor. De asemenea, compania plănuieşte să utilizeze capacitatea platformei HP CloudSystem pentru a se extinde către cloud-ul public de la HP în momentul în care va fi necesară accesarea unei capacităţi suplimentare.

Posibilitatea de a asigura securitatea anumitor zone este elementul cheie al soluţiei cloud implementate. Acest lucru va permite companiei Fox să creeze „zone cloud” cu nivel foarte ridicat de securitate pentru administrarea media şi distribuţia conţinutului, organizaţia beneficiind astfel de nivelul maxim de flexibilitate al unei companii digitale şi diminuând riscurile. Profilurile unice ale zonelor cloud vor fi folosite în scopuri de marketing, publicitate şi pentru conţinutul producţiilor. Aceste zone cloud de securitate vor fi susţinute de soluţiile din portofoliul HP Enterprise Security.

În urma implementării soluţiei cloud, Fox vizează reducerea amprentei centrului de date cu 70%, a timpului necesar provizionării operării şi stocării de la cinci săptămâni la doar 15 minute, transferul a 50% din resursele IT de la suport de echimpamente la brokeraj de servicii globale şi implementarea serviciilor partajate pe bază de rate-card.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button