GadgetSmartphone

Smartphone-ul Dual SIM 3G, Allview V1 Viper intră în oferta Cosmote

allview viper Blue-white-blackÎn ziua de astăzi nu este ceva neobișnuit ca un utilizator să deţină mai multe cartele SIM, fie în interes de serviciu, fie personal, astfel că majoritatea românilor poartă cu ei mai mult de un terminal. Acest lucru se dovedeşte de cele mai multe ori foarte dificil, pe măsură ce ritmul vieţii cotidiene devine tot mai intens. Ca atare, COSMOTE România vine cu o propunere tehnologică de ultimă oră: V1 Viper, dual SIM-ul 3G de la Allview. 

Dotat cu un procesor Cortex A7, Quad Core de 1,2 GHz, Viper este un terminal solid şi puternic, cu o capacitate de stocare de până la 5GB, dintre care 1GB RAM, pentru toate documentele, programele, aplicaţiile şi chiar jocurile 3D necesare. Memoria poate fi extinsă până la 32GB, prin card microSD.

Imaginile prind viaţă pe ecranul de 4,7 inci, cu rezoluţie HD fr 1280×720 px la 312 dpi. Tehnologia IPS OGS, alături de protecţia Gorilla Glass garantată a ecranului desăvârşesc ecranul de cea mai înaltă clasă. Viper utilizează cel mai recent sistem Android OS – 4.2 Jelly Bean care oferă timpi de reacţie mai rapizi şi performanţă optimizată, suportând viteze de descărcare de până la 21,6 Mbps.

Viper este cel mai subţire terminal Allview de până acum, cu forme elegante şi design rafinat. Cântărind doar 124,9 grame, noul terminal este uşor de manevrat, asigurând totodată funcţionalitatea dual SIM.

Camera foto OV8835 de 8MP şi flashul LED permit capturarea imaginilor HDR şi înregistrarea la 1080 HD, în timp ce camera frontală de 2MP este perfectă pentru apeluri video şi autoportrete, care pot fi ajustate cu uşurinţă prin intermediul funcţiei Face Beauty. De asemenea, calitatea sunetului este asigurată prin intermediul amplificatorului audio Yamaha şi a sistemului DTS integrat (Digital True Surround), garantând calitatea sunetului, în timp ce căştile cu design inovator oferă un sunet de înaltă fidelitate.

Allview V1 Viper este disponibil în lanţurile de magazine COSMOTE şi Germanos, la preţuri începând cu 339 lei (TVA inclus) cu planul tarifar Smart XXL+ şi la 1.299 lei (TVA inclus) preţ de raft. Smart XXL + oferă, pentru 56 euro/lună, 500 minute naţionale/internaţionale zona 1, 2.000 minute în reţea, 2.000 SMS-uri în reţea, 2.000 minute către destinaţii fixe Romtelecom, 250 MMS-uri în reţea şi 3GB trafic de date inclus.

Pachetul include trei carcase de protecţie, pentru şi mai mult stil şi eleganţă, disponibile în culorile alb piano, negru mat si albastru metal.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button