GadgetTrends

Sharp lansează televizorul LED cu ecran de 2 metri

Poducătorul japonez de electronice Sharp, unul dintre principalii jucători de pe piața internațională de profil, lansează vârful de gamă Sharp AQUOS Quattron 3D LED LC-80LE857E, prevăzut cu un ecran impresionant de 2 metri (80”).

Având un ecran impresionant de 80”, Sharp AQUOS Quattron 3D LC-80LE857E LED afişează imagini la dimensiuni foarte apropiate de realitate. Noul televizor Sharp, cu tehnologie Quattron din generaţia a treia, cu patru culori, control la nivel de sub-pixel şi procesor Clear Picture asigură o calitate superioară a imaginilor 2D şi 3D şi o reproducere realistă a culorilor. În plus, tehnologia utilizată la Active Motion 800 reduce distorsionarea obiectelor aflate în mişcare rapidă şi îmbunătăţeşte claritatea imaginii.

Noua funcţionalitate PVR a televizorului permite înregistrarea programelor pe o unitate USB conectată la televizor şi redarea fişierelor DivX de pe un dispozitiv de memorie USB. Noul model este echipat cu toate tunerele digitale disponibile în prezent.

Noile modele din seria LE857E, care include, de asemenea, televizoare cu dimensiuni ale ecranului de 60” şi 70”, ies în evidenţă şi datorită designului elegant: o ramă îngustă de aluminiu, care subliniază caracterul modern al dispozitivului ce va fi mândria oricărei camere de zi. 

Sharp AQUOS Quattron TV 3D LED LC-80LE857E seduce nu numai prin excepţionala sa dimensiune şi calitate a imaginii; funcţiile sale îmbunătăţite îl transformă într-un centru de divertisment modern. Datorită noii platforme AQUOS NET+, cu un browser Web deschis, telespectatorii au acces nelimitat la Internet şi la o diversitate de aplicaţii. Datorită unui procesor cu două nuclee, utilizarea echipamentului este categoric simplificată şi accelerată. O funcţie interesantă a noului Sharp AQUOS Quattron 3D LED este posibilitatea de a controla ecranul prin intermediul unui dispozitiv smartphone sau al unei tablete, utilizând o aplicaţie digitală pentru Android şi iOS. De asemenea, modelele din seria LE857E sunt compatibile cu tehnologia HbbTV Hybrid TV, care combină televiziunea digitală terestră DVB-T cu transmisia prin Internet.

‪Modul Tapet al modelului Sharp AQUOS Quattron 3D LED LE857 permite afişarea imaginilor de tip tapet pe ecranul televizorului dumneavoastră. Astfel, un televizor oprit nu mai este o simplă pată neagră pe perete, ci un ecran care afişează imagini la alegere: o lucrare grafică, o fotografie, o reproducere a operei de artă preferate. În acelaşi timp, nu este o diaporamă clasică, deoarece imaginea prezintă aproape aceeaşi luminozitate ca o pictură originală pe pânză, amintind de aceasta. Când este setat în modul tapet, ecranul utilizează doar circa 30 – 40 W, adică nu mai mult decât un bec electric de putere mică. Luminozitatea este exact de 30 cd. O asemenea imagine, subtil prezentată, poate reprezenta un element suplimentar de decor interior.

‪Preţuri aproximative:

‪LE857E de 80” –  37.000 RON

‪LE857E de 70” –  21.000 RON

‪LE857E de 60” –  12.500 RON

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button