BusinessCompanii

Novo Park, grad de ocupare de 98%. Sodexo, un nou chiriaș

Compania Sodexo Soluții pentru Motivare, jucător de top pe piaţa românească a soluțiilor de motivare B2B, având în portofoliu tichete de masă, tichete cadou, vacanță, de creșă, sociale și platforme de incentivare, și-a relocat spațiile de birouri și activitatea de producție în complexul Novo Park, amplasat în imediata vecinătate a stației de metrou Pipera.

Începând cu data de 15 aprilie 2013, Sodexo Soluții pentru Motivare își desfășoară activitatea în clădirea G a Novo Park, alăturându-se celorlalte companii multinaționale care au sediul în parcul de birouri: Hewlett-Packard (HP), Procter & Gamble (P&G), Kraft Foods România, Garanti Bank sau Ringier.

Novo Park s-a poziționat încă de la inaugurare, din anul 2005, ca un parc de afaceri ocupat exclusiv de chiriași ancoră, iar relocarea Sodexo, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața tichetelor valorice, confirmă din nou acest lucru”

Liviu Tudor, proprietarul proiectului Novo Park

Compania Sodexo Soluții pentru Motivare a închiriat o suprafață totală de 2.700 mp în clădirea G din cadrul parcului de afaceri. Novo Park a ajuns astfel la un grad de ocupare de 98%.

Dedicarea de care dau dovadă angajații este principalul atu al unei companii și de aceea dorim să le oferim angajaților noștri condiții  de muncă moderne. În acest mod, le mulțumim totodată pentru efortul depus, câ și pentru rezultatele pe care le aduc în fiecare zi companiei Sodexo”

Jean Istasse, director general al Sodexo Soluții pentru Motivare

„Novo Park oferă exact ceea ce am căutat: un spațiu modern pentru birouri, precum și un spațiu în care activitațile noastre specifice de operațiuni pot fi organizate optim, toate acestea într-o clădire clasa A, amplasată în apropierea mijloacelor de transport public și în jurul căreia există numeroase facilități  și puncte de interes. Până în acest moment, noul amplasament a avut un impact pozitiv asupra echipei noastre și sperăm ca lucrurile să continue în aceeași direcție”, a adăugat Jean Istasse.

Clădirea G are o suprafață închiriabilă de aproximativ 16.000 mp, desfașurată pe parter plus cinci etaje și găzduiește, alături de Sodexo, si UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).

Parcul de afaceri Novo Park, dezvoltat de compania Genesis Development, este format din șapte clădiri de birouri, cu o suprafață de peste 72.000 mp închiriabili și are un grad de ocupare de 98%. Printre chiriașii Novo Park se află: Hewlett-Packard (HP), Procter & Gamble (P&G),  Kraft Foods România, Garanti Bank, Ringier, Infineon Technologies, Yokagawa, ITC Networks/Luxoft și UniCredit Business Integrated Solutions.

Genesis Development este dezvoltatorul proiectelor de birouri Novo Park, amplasat în zona de nord, și West Gate, amplasat în vestul Bucureștiului, care totalizează peste 145.000 mp.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button