BusinessInvestitii

Șase luni, șapte magazine LEM’S

Canapea-MODULARALemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, inaugurează un nou magazin LEM’S. În prima jumătate a anului au fost deschise șapte magazine LEM’S în orașe mari precum Constanța, Pitești sau Sighetu Marmației. De data aceasta LEM’S ajunge în nord-vestul țării și deschide un nou magazin la Rădăuți, județul Suceava.

Investiţia necesară pentru deschiderea magazinului LEM’S de la Rădăuți este de aproximativ 1.700.000 lei. Magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEM’S şi sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării.

Magazinul LEM’S din Rădăuți se întinde pe o suprafaţă de 1000 mp și este situat pe Calea Bucovinei Nr. 111 la ieșirea spre Suceava.

Cu acest spaţiu comercial deschis în Rădăuți, reţeaua LEM’S are o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 65.000 de mp.

Magazinul de la Rădăuți este ce-l de-al 8-lea magazin deschis anul acesta, urmând ca până la sfârșitul anului să deschidem alte șapte unități. Extinderea rețelei de magazine LEM’S continuă, urmărind dezvoltarea de spații tot mai generoase. Toate unitățile deschise anul acesta au peste 800 mp, majoritatea fiind localizate în centre comerciale noi. Avem nevoie de spații tot mai mari datorită diversificării gamei de produse. Când vine vorba de mobilier, preferințele și nevoile românilor sunt în continuă schimbare. Astfel, lucrăm constant la îmbunătățirea și lansarea de produse LEM’S pentru a ține pasul cu nevoile pieței”

Adrian Rizea, directorul comercial al rețelei, strategia de extindere

În cei peste 20 de ani de activitate a companiei, mobilierului LEM’S a ajuns în casele a milioane de români. Această performanță a fost susținută de faptul că, programele actuale de mobilier sunt adaptate la specificul naţional. Clienții au posibilitatea să își creeze mobilierul în funcție de nevoile lor și spațiul disponibil din casă. Aceste principii au stat și la baza programului modular de bucătării Gazelle. Doar anul trecut românii au cumpărat peste 5000 de bucătării din programul Gazelle, gama premium de bucătării LEM’S.

 „Am demarat producţia de canapele Lem’ssofa collection plecând de la ideea că acestea trebuie să se adapteze în orice casă. Produsele Lem’ssofa collection sunt o soluţie indiferent dacă vorbim despre o garsonieră, un apartament sau o vilă” declară Adrian Rizea.

Reduceri și mobilier în rate

LEM’S oferă clienţilor reduceri de sute de lei la cele mai căutate produse: bucătării, livinguri, saltele, pachete inspirate de mese şi scaune și alte produse. În magazinele LEM’S a început perioada de sales. Până pe 31 august clienții pot beneficia de reduceri de până la 40% pentru sute de produse.

LEM’S oferă clienţilor și un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă, prin intermediul Raiffeisen sau Banca Transilvania sau 20-30 de rate fără dobândă prin UniCredit Consumer Financing.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEM’S pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 65.000 mp de retail amenajați în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEM’S activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button