AccesoriiBrandFashionTrends

Fashion trends vara 2013: sandale cu inserții metalice, detalii animal print și aplicații prețioase

IL PASSO 399 Lei (3)Fie că este vorba despre o zi la birou, o plimbare îndelungată prin oraș sau chiar o petrecere pe plajă, colecția de vară IL PASSO propune pentru sezonul 2013 sandale feminine joase, cu platformă, cu tocuri cui, groase sau atipice aliniate la tendințele internaționale.

Iubitoarele de modă pot alege între modele clasice sau combinații inedite cu inserții metalice, accente neon, lac, aplicații prețioase sau snakeskin.

Cu tocuri groase structurale, tocuri atipice cu modele tribale sau cui amețitor de înalte, colecția IL PASSO dedicată sandalelor este perfectă pentru o zi aglomerată la birou sau pentru o seară în oraș alături de prieteni. Glitter-ul, auriul, argintiul, detaliile animal print, accentele de culoare și lacul sunt highlight-urile modelelor cu toc.

Pentru adeptele unui stil mai comod, sandalele joase sunt opțiunea ideală în această perioadă. IL PASSO propune modele îndrăznețe, cu inserții aurii, detalii neon sau bijuterii aplicate. Sandalele snakeskin sau cu accente animal print nu lipsesc din colecție.

Platformele continuă să fie în tendințe și în sezonul 2013. Cu talpă metalică, snakeskin sau material textil, modelele IL PASSO se evidețiază prin detalii ce fac diferența: accente din lac sau inserții animal print.

IL PASSO transpune în colecţia vară 2013 tendinţele internaţionale, oferind iubitoarelor de modă piese cu personalitate pentru un sezon curajos.

IL PASSO este un brand românesc înfiinţat în 1999, axat pe comerţul de pantofi şi accesorii pentru femei şi bărbaţi. Cu peste 80.000 de perechi de pantofi vândute anual şi distribuitor oficial al altor 50 de branduri internaţionale, IL PASSO mizează pe calitatea produselor şi a materialelor şi pe confortul oferit. Se adresează atât femeilor, cât şi bărbaţilor, pasionaţi de modă, cu un stil de viaţă modern. Produsele IL PASSO pot fi achiziţionate din cele 12 magazine din ţară în Bucureşti, Iaşi, Cluj, Braşov, Timişoara şi Constanţa şi online, pe www.ilpasso.ro/shoponline.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button