BrandFashion

Fashionistele din Iaşi preferă colecţiile de rochii şi jachetele New Look

new-look-iasiÎn topul preferinţelor vestimentare ale fashionistelor din Iaşi se situează colecţiile de rochii şi jachetele, fiind urmate la mică distanţă de colecţiile de încălţăminte şi accesorii. Stilul vestimentar marca New Look cel mai căutat este smart-casual.

New Look, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din Marea Britanie, aniversează pe 2 iunie un an de activitate în Iasi. În 2012, continuându-şi extinderea pe piaţa autohtonă, retailerul îşi deschidea al şaptelea magazin din România, în Palas Iaşi. Pentru a sărbători aniversarea primului an de activitate în Iaşi, New Look oferă duminică, 2 iunie, reduceri de 50% la toate produsele cu preţ întreg din magazin.

Mulţumim fanelor din Iaşi pentru acest prim an în care au fost alături de noi. Promitem că vom continua să le atragem cu cele mai noi produse în tendinţe, cu preţuri accesibile şi cu sfaturi care să le ajute în alegerea celor mai potrivite ţinute. Drept pentru care le invităm să se bucure alături de noi de noile colecţii New Look, disponibile doar duminică la jumătate de preţ”

Carmen Mărunţelu, PR&Marketing Manager New Look România

Magazinul New Look din Iaşi  are o suprafaţă de 440 mp şi aproximativ 15 angajaţi. Preţurile produselor variază de la 5.9 lei la 359.9 lei, în funcţie de categorie.  Urmând principiul „fast fashion”, New Look înnoieşte colecţiile la fiecare şase săptămâni şi peste 200 de produse noi sunt aduse săptămânal în toate magazinele.

Brandul New Look este liderul vânzărilor la îmbrăcăminte şi accesorii pentru femei cu vârsta de până în 35 de ani din Marea Britanie. La nivel global, la fiecare 5 secunde, o pereche de blugi marca New Look ajunge în dulapurile fanelor.

În România, retailerul este prezent cu o reţea de 7 magazine în: Bucureşti – Afi Palace Cotroceni şi Băneasa Shopping City, Cluj – Polus Center, Constanţa – Maritimo Shopping Center, Oradea – Oradea Shopping City, Craiova – Electroputere Parc şi Iaşi – Palas Iaşi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button