Uncategorized

Samsung, partener al Jocurilor Paralimpice de Iarnă de la Soci

samsungSamsung, Partenerul Olimpic Mondial pentru categoria echipamentelor de comunicații wireless, anunţă lansarea parteneriatului la nivel mondial pentru Jocurile Paralimpice de Iarnă, care vor avea loc la Soci în 2014. Anunţul a fost făcut la Moscova, în cadrul unei ceremonii oficiale în cadrul căreia a fost marcat startul numărătorii inverse până la începerea Jocurilor Paralimpice din 2014.

de Marian Crăciun

Din anul 2006, Samsung este partener mondial al Comitetului Paralimpic Internaţional (IPC). La Jocurile Paralimpice de Iarnă din 2006 de la Torino Samsung a fost pentru prima dată partener mondial al competiției internaționale. De atunci, Samsung a susţinut Jocurile Paralimpice de la Beijing, din 2008, Jocurile Paralimpice de Iarnă din Vancouver din 2010, precum şi Jocurile Paralimpice de la Londra, din  2012.

Acum, cu ocazia susţinerii competiţiei pentru al cincilea an la rând, Samsung păstrează trendul și îşi propune să sprijine creşterea vizibilităţii Jocurilor Paralimpice în rândul unui public mai extins la nivel internaţional şi să mărească interesul şi entuziasmul publicului faţă de această manifestare prin intermediul inovaţiilor realizate în domeniul tehnologiilor wireless.

Tehnologiile Samsung şi campaniile dezvoltate de companie pentru sprijinirea acestei manifestări nu numai că ne-au ajutat să găzduim competiția cu succes în edițiile trecute, dar au și încurajat în mod real spectatorii să se implice în manifestările organizate cu ocazia Jocurilor Paralimpice și să-şi atingă adevăratul potenţial “,

Sir Philip Craven, Preşedintele IPC.

Samsung este un partener mondial al Comitetului Paralimpic Internațional (IPC) pentru categoria  echipamentelor de comunicații. Din 2006, când s-a implicat în susținerea Jocurilor Paralimpice de Iarnă din Torino, Samsung a continuat trendul și oferit sprijin și gadgeturi constant acestei manifestări, contribuind la buna desfășurare a Jocurilor Paralimpice de la Beijing (din 2008), a Jocurilor Paralimpice de Iarnă de la Vancouver (2010) și a Jocurilor Paralimpice de la Londra (2012).

Continuând această tradiție Samsung a încheiat un parteneriat oficial pentru ediția din 2014 a Jocurilor Paralimpice de Iarnă de la Soci. Samsung își propune să sprijine, prin tehnologiile sale de comunicații wireless, creșterea vizibilității acestei competiții internaționale în rândul unui public și mai larg și creșterea entuziasmului și a nivelului de implicare al spectatorilor în manifestările prilejuite de această competiție internațională.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button