BusinessCompanii

Samsung organizează un seminar despre aplicațiile Smart TV. Află când!

Samsung Electronics România organizează pe 23 aprilie Smart TV Application Workshop, primul seminar dedicat aplicațiilor dezvoltate pentru Smart TV-urile Samsung, adresat persoanelor din industrie care vor să afle mai multe despre platforma Samsung Smart TV și să fie în pas cu ultimele tendințe în domeniu.

Seminarul va fi susținut de doi ingineri de la centrul de R&D Samsung din Polonia, care vor veni cu informații esențiale despre dezvoltarea aplicațiilor Smart TV și vor oferi participanților exemple de aplicații deja existente în alte țări.

Seminarul se va desfășura la sediul companiei Samsung Electronics România și va include două sesiuni a câte 2 ore, începând cu orele 9:30 și 14:30, care își propun să-i aducă în același loc pe dezvoltatorii actuali de aplicații, dar și pe cei care vor să afle mai multe despre acest domeniu.

„Piața de Smart TV-uri din România este în continuă creștere, observându-se o schimbare fundamentală în modul de utilizare al televizoarelor, datorită penetrării tot mai mari a Smart TV-urilor. Samsung încearcă să dezvolte mereu noi tehnologii care să răspundă cerințelor utilizatorilor și care să le ofere o experiență premium. Dezvoltarea aplicațiilor Smart TV revoluționează cu adevărat modul în care lumea percepe televiziunea și din acest motiv credem că este esențial ca această tehnologie să fie înțeleasă de specialiștii care pot contribui la dezvoltarea industriei. Prin acest seminar despre dezvoltarea aplicațiilor pe Smart TV, ne propunem să oferim informații relevante dezvoltatorilor și vrem să continuăm implicarea Samsung în inovarea serviciilor care pot aduce o nouă perspectivă pe piața locală de Smart TV-uri”, a declarat George Catrina, Content Manager, Samsung Electronics România.

Cei interesați să participe la seminarul de aplicații Smart TV, se pot înscrie completând un formular de înregistrare, disponibil pe pagina de Facebook a Samsung România.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button