GadgetPC & LaptopTrends

nJoy vine în ajutorul gamerilor şi lansează seria de surse PC Titan

njoyBrandul românesc nJoy, unul dintre jucătorii medii de pe piaţa locală de IT, își mărește gama de produse existente cu o nouă serie de surse intitulată Titan. Gama aduce două modele noi cu o capacitate de putere de 500W, respectiv 600W.

Seria nJoy Titan este cea mai nouă serie de surse ATX12V v2.3 din portofoliul companiei nJoy. Această gamă a fost special gândită și concepută pentru a satisface nevoile de consum ale gamerilor sau ale persoanelor cu sisteme performante. Siguranța, eficiența, performanța și silențiozitatea fiind caracteristicile cheie ale modelelor din această gamă.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale surselor nJoy Titan este eficiența. Titan funcționează cu o eficiență de 82% și îndeplinește cerințele certificării internationale 80 Plus Bronze. O altă caracteristică la fel de importantă este PFC-ul Activ, un circuit care regularizează tensiunea de intrare astfel încât semnalul transmis spre restul componentelor din sistem să fie constant.

“Noua serie Titan reprezintă o consolidare a categoriei de surse PC în portofoliul nostru de produse și se adresează în special celor pasionați de gaming. Seria Titan a fost atent gândită astfel încât să asigure acel plus valoare necesar fiecarui utilizator. Împreună cu serviciul de garanție Pick-up & Return, ce include seria Titan, considerăm că sursele noastre sunt un adevărat best-buy în segmentul și plaja de preț acoperită.” a declarat Adorian Demeter, Managerul General nJoy.

Titan funcționează la un nivel ultra scăzut de zgomot de doar 21dB. Este echipat cu un sistem de control termic avansat, ce reglează în mod automat viteza de rotație a ventilatorului de 12 centimetri ultra-silențios în funcție de temperatura de operare a sursei, temperatură monitorizată în timp real de senzorii instalați.

Din dorința de a integra maximum de tehnologie în vederea protejării datelor și sistemelor utilizatorilor nostri, nJoy Titan oferă protecție totală împotriva situațiilor de supra-tensiune (OVP), sub-tensiune (UVP), scurt-circuit (SCP), supra-încălzire (OTP), supra-sarcină (OPP).

Pentru a facilita accesul la orice componentă din sistem indiferent de dimensiunea carcasei, Titan a fost echipat cu cabluri extra lungi de 50 de centimetri. Pentru un mai bun management în interiorul sistemului cablurile sursei sunt învelite într-un manșon de plastic împletit. nJoy Titan este echipat cu o multitudine de conectori, suficienți oricărei situații hardware: 5 x SATA, 3 x Molex, 2 x 6 pin + 2 PCI-E, 1 x 4 + 4 pin ATX 12 V, 1 x 20 + 4 pin.

Modelele beneficiază de Garanția Pick-up & Return a producătorului.

Seria Titan oferă un raport preț/calitate excelent pentru această categorie de produse, prețurile recomandate de către producător fiind 189 lei pentru Titan 500 și 229 lei pentru Titan 600.

nJoy este un brand românesc deținut de către DAI-TECH S.R.L. și asupra căruia compania a început să își concentreze eforturile începând cu iunie 2010. Compania este formată dintr-un grup de tineri antreprenori ce au în comun pasiunea pentru tehnologie. În acest scurt timp de la lansare au reușit să se impună pe piețele din România, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Macedonia și urmăresc în continuare o extindere teritorială pe piețele vecine. De la înființare și până în prezent, compania a realizat peste 20 de categorii de produse (începând de la periferice și până la componente hardware PC), însumând peste 100 de modele și a vândut peste 1 milion de unități.

njoy2 njoy1

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button