GadgetSmartphoneUncategorized

Samsung GALAXY S4, în magazinele din România începând de sâmbătă

Smartphone-ul Samsung GALAXY S4, ultima generație a seriei GALAXY S, va fi disponibil la vânzare în magazinele partenere Samsung începând de sâmbătă, 27 aprilie.

Cu ocazia lansării, Samsung Electronics România le aduce primilor 100 de cumpărători de Galaxy S4 de la insula Samsung din AFI Palace Cotroceni (București) promoţii speciale, începând cu ora 18:00. De asemenea, cuplurile prezente la eveniment se pot înscrie într-o competiție cu tema “parte din viața ta” și pot câștiga unul dintre cele patru premii constând în telefoane Samsung Galaxy S4.

Vedeţi aici o galerie foto de la evenimentul de lansare Galaxy S4 pe piaţa locală.

Prezentat pentru prima dată pe 14 martie, la New York, cel mai nou membru al familiei Galaxy S este dotat cu o serie de funcții și specificații de ultimă generație, menite să simplifice și să îmbunătățească interacțiunea cu utilizatorul. Smartphone-ul are un display Full HD Super AMOLED, ecranul de 5 inci și 441 ppi făcând posibilă redarea imaginilor la o calitate uimitoare.

Aflaţi despre noua generaţie de Smart TV Samsung.

Camera de 13 megapixeli însoțită de gama largă de moduri de fotografiere permite utilizatorului să surprindă fiecare moment important într-un mod creativ. Spre exemplu, ‘Dual Shot’ folosește simultan ambele camere ale telefonului și îți oferă libertatea să utilizezi mai multe moduri de a combina cele două capturi simultane, astfel încât să obții imaginea dorită, iar prin ‘Drama Shot’ poți realiza o serie de imagini despre un subiect în mişcare – suprapuse într-o folografie dinamică, astfel încât să poți urmări toată acţiunea în detaliu.

Ce profit a făcut Samsung Electronics în T1.

Pentru a-i ajuta pe utilizatori să partajeze rapid și ușor imagini sau documente, Samsung GALAXY S4 propune funcția ‘Group Play’, care le oferă acestora posibilitatea de a se bucura de muzică, documente și jocuri împreună cu cei din jur, fără să fie necesară conexiunea Wi-Fi sau prin rețelele operatorilor de telefonie mobilă.

Funcția ‘Air Gesture’, una dintre noile alternative la atingerea ecranului tactil – face posibilă schimbarea melodiei pe care utilizatorii o ascultă printr-o simplă mișcare a mâinii, în timp ce ‘Air View’ le dă posibilitatea de a previzualiza conținutul e-mail-urilor sau al fișierelor prin simpla apropiere a degetului asupra acestora.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button