GadgetTrends

Recomandările Genius pentru vara lui 2013: Ring Pointer și boxe de lemn

ring pointerVremea caldă și-a intrat în drepturi, așa că este momentul să ne gândim la cum ne putem actualiza locuința, dar și modul în care ne prezentăm în fața potențialilor parteneri. Genius vine cu două propuneri pe măsură: boxele de lemn SW-HF2 1 1700 și pointer-ul în formă de inel.

Ring Pointer

ring pointerGenius prezintă noua serie de presenter în formă de inel, dedicat mediului de business, celui educațional, dar și tuturor celor care doresc să schimbe experiența prezentărilor. Design-ul ergonomic, greutatea scăzută, precum și look-ul high tech îl fac ușor de utilizat, dar mai ales unic.

Prin intermediul tehnologiei air-presenter a butonului de control aveți acces la toate funcțiile unui presenter – Play/Exit/Last/Next Page, ecran negru și pointer laser din orice punct al încăperii.

Presenter-ul dispune de cea mai ușoară baterie reîncărcabilă Li-ion pentru a proteja mediul, în timp ce vă bucurați de simplitatea unei prezentări. Bateria dispune de un indicator de semnalizare a descărcării.

Tehnologia 2.4GHz asigură performanța, iar pointer-ul laser funcționează la o distanță de până la 10 metri. Disponibil în magazine la prețul de 181.90 lei.

SW-HF2 1 1700

boxe geniusOrice locuință are nevoie de un sistem audio care să se integreze perfect în spațiu, dar în același timp să ofere și un sunet excelent. Genius propune modelul SW-HF2.1 1700 care, datorită lemnului din care este construit, oferă un sunet cald, dar puternic, care se integrează în orice spațiu.

Sistemul are o putere totală de 45 watt și sateliți 3” pentru a reda frecvențe cât mai variate. Difuzorul subwooferului de 5” asigură performanța înaltă a basului.

Sistemul dispune de indicator LED albastru, care asigură confortul utilizării și în condiții de întuneric. Boxele sunt disponibile în magazine la un preț de 198.90 lei.

Putere                 45 watt

RMS  (Watt)       Sateliți  8 watt x 2

Subwoofer         29 watt

Unitate difuzor Sateliți                  3” 4Ω

Subwoofer         5” 4Ω

Frecvență de răspuns                   50 Hz ~ 20K Hz

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button