GadgetSmartphone

Samsung e pe val: GALAXY S4 mini, disponibil în magazinele din România

GT-I9190_Right Perspective_blackSamsung Electronics România anunță disponibilitatea pe plan local a noului Samsung GALAXY S4 mini, o versiune compactă, dar puternică, a celui mai bine vândut smartphone din gama Samsung, GALAXY S4. Noul model, care oferă performanța superioară și utilizarea intuitivă cu care ne-a obişnuit deja GALAXY S4, vine într-un dispozitiv mai ușor și compact. GALAXY S4 mini poate fi achiziționat de consumatorii români din rețelele partenerilor Samsung. Noul GALAXY S4 mini va fi disponibil în două culori, Alb (White Frost) și Negru (Black Mist).

Având un display qHD Super AMOLED de 4,3 inci și o greutate de 107 grame, Samsung GALAXY S4 mini poate fi manevrat uşor cu o singură mână. Smartphone-ul este echipat cu un procesor dual core de 1,7 GHz, oferind astfel performanță de top și rapiditate pentru îndeplinirea celor mai dificile task-uri.

Samsung GALAXY S4 mini oferă aceleași funcțiile și caracteristicile intuitive consacrate de GALAXY S4. Camera principală de 8 megapixeli alături de cea frontală de 1,9 megapixeli permit captarea momentelor importante în imagini spectaculoase. De asemenea, funcţii precum Sound&Shot, care adaugă voce şi sunet imaginii captate, sau Panorama Shot, le permit utilizatorilor să capteze cele mai frumoase amintiri în fotografii cu adevărat reușite. Aplicația preinstalată S Travel oferă asistență și informații în timpul călătoriilor, dar și recomandări pentru destinații viitoare și ghiduri.

Noul Samsung GALAXY S4 mini permite păstrarea unei legături strânse cu cei din jur. Utilizatorii pot asculta aceeași muzică și pot juca și salva aceleași jocuri ca prietenii lor folosind Group Play. De asemenea, ei pot vorbi pe chat cu mai mulți prieteni în același timp, adăugând animații, videoclipuri și înregistrări vocale mesajelor trimise folosind ChatON.

Smartphone-ul transformă experiența călătoriilor peste hotare într-o plăcere prin S Translator, care permite traducerea instantă, prin text sau prin voce, a email-urilor, mesajelor text sau ChatON. Datorită funcției IR WatchON, care transformă dispozitivul într-o telecomandă potrivită pentru sistemul din casă, utilizatorii pot controla mai multe device-uri, precum televizorul, sistemul audio, DVD Player-ul și chiar aerul condiționat.

GALAXY S4 mini îmbunătățește viața utilizatorilor, oferind informații actualizate despre sănătatea acestora. Aplicația S Health, care poate fi descărcată de pe Samsung Apps, permite monitorizarea caloriilor și a nivelului sănătății. De asemenea, calculează pașii parcurși zilnic, monitorizează somnul, greutatea și nivelul bătăilor inimii.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button