BusinessCompanii

Romtelecom simplifică online-ul pentru clienţii business cu afacereataonline.ro

Romtelecom Business Solutions a lansat o inițiativă menită să ajute companiile mici și mijlocii să fie prezente în mediul online, prin intermediul unei platforme do-it-yourself, afacereataonline.ro. Inițiativa oferă posesorilor de afaceri posibilitatea de a-și dezvolta personal, în 5 pași simpli, website-uri pentru companiile lor, inclusiv un domeniu .ro personalizat, hosting și unelte pentru promovarea și monitorizarea rezultatelor noii prezențe online. Toate companiile românești, clienți Romtelecom sau nu, au acces la toate aceste beneficii.

Lansarea acestei inițiative este parte din strategia de dezvoltare a portofoliului Romtelecom Business Solutions și se adresează oricărei companii care nu detine deja un website propriu. Utilizarea platformei este gratuită pentru primul an, permițând deținătorilor de afaceri să-și personalizeze website-ul cu ajutorul unor tipare și texte predefinite, care pot fi mai apoi modificate de către posesorul afacerii, conform caracteristicilor activității sale. Mai mult decât atât, platforma permite crearea de adrese e-mail pe respectivul domeniu, dar și dezvoltarea și transmiterea de newslettere pentru promovarea afacerii respective și uneltele necesare pentru analiza traficului de pe website-ul creat.

Afacereataonline.ro este o altă inițiativă prin care noi, la Romtelecom Business Solutions, ne ținem promisiunea de a susține afacerile românești, de a fi aliații lor. Suntem conștienți că prezența online poate deschide accesul către noi categorii de public și noi clienți pentru afacerile mici și medii. Astfel, le oferim, gratuit, posibilitatea de a fi prezenți și online, ceea ce înseamnă, concret, un domeniu .ro, hosting și instrumente de marketing. Stabilirea unei prezențe online reprezintă o metodă de securizare a creșterii lor, acesta este de fapt obiectivul din spatele afacereataonline.ro”

Mihai Tudor, Director Executiv Comercial, segment business, Romtelecom.

Platforma do-it-yourself a fost dezvoltată de către Romtelecom în baza serviciilor și infrastructurii deja existente, precum serverele și platforma BeOnline, unde vor fi găzduite website-urile create de companiile mici și mijlocii. La finalul anului de gratuitate, se va aplica o taxă lunară pentru găzduire.

Pentru promovarea inițiativei și pentru a-i ajuta pe deținătorii afacerilor să înțeleagă mai bine importanța prezenței în mediul online, Romtelecom va organiza, în perioada următoare, ateliere destinate oricărui întreprinzător  care nu deține deja un website propriu. Atelierele vor avea loc în Ploieşti, Cluj, Timişoara, Constanţa, Braşov și Oradea.

Related Articles

2 Comments

  1. O alta solutie,zic eu,decenta la ceea ce vinde Romtelecom este oferta gratuita de aici: http://2ns.ro/4z include sitebuilder. In plus este gratuita pe o perioada nelimitata. Se poate face upgrade catre variante superioare cu optiuni mai complexe. La romtelecom am trimis mail pentru pachetele de hosting, si in ziua de azi astept raspunsul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button