Foto-VideoGadget

Romtelecom, cel mai cuprinzător portofoliu de canale Discovery Networks

Philips TV (4)Clienții Romtelecom se vor bucura în curând de cel mai cuprinzător portofoliu de canale Discovery Networks din România, inclusiv de cel mai nou canal, axat pe zona de mister și suspans și disponibil în exclusivitate: ID Xtra.

Oferta Romtelecom de televiziune pentru vara aceasta pune pe tapet toate canalele Discovery, printre care Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery, precum și ID Xtra, disponibil în exclusivitate la Romtelecom, indiferent de abonament.

ID Xtra este un canal adresat în principal publicului feminin, axat pe conţinut din zona de mister şi suspans, care dezvăluie poveşti fără egal şi mistere captivante din viaţa reală, într-un format modern şi atractiv. Telespectatorii din România se vor putea bucura de noile show-uri de pe ID Xtra, inclusiv de emisiunea „Tabloid” a lui Jerry Springer, în care cunoscutul prezentator promite să răspundă curiozităților celor mai iscoditoare minţi, dezvăluind poveşti bizare de viaţă.

Mathias Hanel, Director Executiv Comercial Segmentul RezidenLŤial Rom+ónia„Prin oferta de vară, Romtelecom își reconfirmă promisiunea de a oferi conținut de calitate pentru toate gusturile. Discovery este un brand recunoscut la nivel internațional, prin urmare ne bucură că suntem singurul operator care poate oferi clienților săi avantajul de a deține toate canalele din oferta sa. Supercompetițiile disponibile în exclusivitate la Dolce Sport, dar și de celelalte canale din grilă, fac din oferta de televiziune de la Romtelecom una într-adevăr pentru toate gusturile”

Mathias Hanel, Director Executiv Comercial – Segment Rezidenţial, Romtelecom și Cosmote România

Grila de programe a Romtelecom include și conținut exclusiv pentru pasionații de sport, prin Dolce Sport care aduce, în exclusivitate, regaluri din NBA, Formula 1, World Rally Cup, Bundesliga, WTA, ATP 500 series și alte competiții faimoase. Mai mult, în funcție de abonamentul deținut, clienții au la dispoziție și o suită de până la 20 canale HD din toate domeniile, de la canale de interes general (TVR HD, ProTV HD), muzică (iConcerts HD, Mooz Hits HD, UTV HD), filme (AXN HD, Sundance HD, Shorts HD, Filmbox HD) şi documentare (Viasat HD, History HD) sau sport (Sport.ro HD, Dolcesport HD, Eurosport HD și Eurosport 2 HD).

Victoria Davies, Acting Country Manager SEE, Discovery Networks CEEMEASuntem încântaţi să anunţăm astăzi, în parteneriat cu Romtelecom, lansarea ID Xtra, un nou canal adresat publicului feminin din România, care furnizează conţinut unic din zona de mister şi suspans, consolidând în acelaşi timp portofoliul nostru şi transformându-l astfel într-una din cele mai bune oferte de Pay-TV la momentul actual. Având în vedere specificul şi unicitatea conţinutului, suntem încrezători ca ID Xtra va fi foarte bine primit de către telespectatorii din România

Victoria Davies, Acting Country Manager SEE, Discovery Networks CEEMEA

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button