GadgetSmartphone

Momondo lansează “Friend Compass”

Friend Compass KV 1“Friend Compass” îţi arată instant unde locuiesc prietenii tăi pe glob şi cât ar costa să mergi să-i vizitezi, transformându-ţi smartphone-ul într-o adevărată busolă.

Friend Compass este o nouă funcţie a aplicaţiei de mobil momondo, care îţi arată în timp real oraşele în care locuiesc prietenii tăi de pe Facebook în comparaţie cu locul unde te afli tu şi, cel mai important, te ajută să găseşti şi să rezervi cele mai ieftine zboruri până la ei.

Facebook este perfect pentru a păstra legătura cu prietenii şi familia, mai ales dacă aceştia locuiesc în altă ţară, dar nu poate fi un substitut al întâlnirilor între prieteni sau cu familia. Aici vine în ajutorul nostru Friend Compass – o soluţie unică şi inovatoare care îţi arată care sunt prietenii pe care poţi să îi vizitezi pe bani puţini, care sunt cei pentru care trebuie să cheltuieşti mai mult, cine locuieşte în cea mai friguroasă ţară sau în cea mai călduroasă.

“Facebook a schimbat piaţa de turism şi, conform statisticilor furnizate chiar de reţeaua de socializare, călătoriile sunt al doilea cel mai discutat şi distribuit subiect cu prietenii de pe Facebook. Cu ajutorul funcţiei Friend Compass planurile de călătorie pe care ni le facem devin un fenomen social, „ameninţând” să schimbe modul tradiţional de planificare al unei călătorii sau vacanţe. Tocmai pentru că subliniază cât de simplu este să fim aproape de cei dragi, suntem convinşi ca Friend Compass îi va inspira pe mulţi să călătorească în afara ţării lor pentru a-şi întălni prietenii sau familia”

Julie Pedersen, Global Head of PR momondo

Friend Compass poate fi setat să-ţi găsească prietenii la nivel naţional, regional sau global. De asemenea, poţi opta să activezi opţiunea “City View”, care îţi permite să localizezi destinaţii de top de pe Glob, în funcţie de locul unde te afli, pentru ca ulterior să îţi găsească cel mai ieftin zbor până acolo.

“Friend Compass” se găseşte în aplicaţia de mobil momondo, disponbilă gratuit pe iPhone sau Android şi foloseşte tehnologia GPS a telefonului tău pentru a crea o adevărată busolă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button