Parenting

România vs. Europa: Cotă 800 pentru calificarea în grupe

steauaDupă egalul obţinut de elevii lui Reghecampf în meciul cu polonezii de la Legia Varşovia şi înfrângerile Astrei Giurgiu, Petrolului Ploieşti şi Pandurii Tg. Jiu, șansele de calificare în grupele UEFA Champions League şi Europa League au scăzut semnificativ! Pentru microbiștii optimiști Stanleybet a pregătit un pariu special: câte echipe românești merg în grupe?

Steaua s-a impus pe teren în partida de săptămâna trecută cu Legia Varşovia, însă a reuşit să obţină doar un egal. Mai puţin norocoase au fost celelalte echipe româneşti, care au jucat în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa dar au fost înfrânte, transformând calificarea în grupele competiției europene într-o misiune aproape imposibilă.

Bookmaker-ul britanic Stanleybet oferă o cotă de 1.14 pentru accederea în grupele UEFA Champions League sau Europa League a cel puţin unei echipe româneşti şi cota 4.30 pentru ca două cluburi locale să se califice.

“Şansele ca trei dintre echipele Steaua, Astra, Petrolul şi Pandurii Tg. Jiu să se califice sunt destul de mici. Cota de 60 pentru această opţiune este una ispititoare şi este urmată de o alta fabuloasă, de 800, pe care o oferim celor care sunt de părere că toate cluburile româneşti vor merge mai departe în competiţii”, a declarat Cătălin Moise, Marketing Manager Stanleybet.

Pentru returul dintre Steaua Bucureşti şi Legia Varşovia de marţi, echipa antrenată de Reghecampf are o cotă de 1.65 să câştige, în timp ce polonezii au o cotă de 2.11.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button