Foto-VideoGadgetTrends

Gadget trends: Cea mai avansată tehnologie în materie de televizoare, disponibilă clienţilor europeni din această săptămână

LF curved OLED TVProducătorul de electronice LG Electronics, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, a anunţat recent disponibilitatea primelor televizoare cu ecran curbat OLED TV pe piaţa din Germania.

Compania sud coreeană devine astfel primul producător de televizoare care aduce tehnologia avansată OLED TV pentru clienții europeni.

Potrivit unui comunicat de presă al LG, device-ul cu diagonala de 55 de inci va fi prezent în magazinele de profil din Germania începând cu această săptămână, urmând ca în ultimul trimestru al acestui an, televizorul care beneficiază de cea mai nouă tehnologie a momentului să intre şi pe celelalte pieţe europene.

Citiţi şi Gadget trends – premieră de la LG Display: cea mai mare rezoluţie pentru un ecran de smartphone 

Preţul este unul pe măsură: 8.999 de euro (aproximativ 12.000 de dolari). Oficialii companiei comentează asupra faptului că pentru celelalte pieţe europene, preţul va fi stabilit în momentul în care noile televizoare vor fi disponibile pentru vânzare.  LG-curved-oled-tv

“Dotate cu ultima generație de tehnologie a ecranului și un design ultra-subțire şi curbat, OLED TV reprezintă începutul unei noi ere în home entertainment”, a declarat In-kyu Lee, vicepreşedinte şi director al diviziei TV în cadrul LG.

Potrivit datelor avansate de compania de consultanţă DisplaySearch, Europa va reprezenta circa 30% din piaţa televizoarelor cu tehnologie OLED până în 2017, cererea pentru astfel de gadget-uri fiind estimată să crească la peste şapte milioane de unităţi în următorii trei ani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button