Parenting

Români excepţionali din întreaga lume, reuniţi pe platforma online a comunităţii ELIS

Delia si Iulia Zanoschi (stg_dreapta)_Cristina Detesan (centru)ELIS, prima rețea globală a liderilor români cu rezultate remarcabile în domeniul lor de activitate, anunță lansarea oficială a comunității, printr-un eveniment ce a avut loc la Londra la finele anului 2013.

La eveniment au participat 30, din cei 90 de membri ELIS, care au venit din țări precum  Franța, România, Statele Unite, Belgia, Elveția și Marea Britanie. Membrii ELIS sunt români care și-au lăsat amprenta peste hotare în domenii precum afaceri, finanțe, arte, știinte, arhitectură, antreprenoriat și comunicare. Întreaga listă a membrilor poate fi vizualizată pe site-ul ELIS (www.elisro.org/our-members).

Scopul evenimentului a fost facilitarea interacțiunii între membrii noi care au susținut inițiativa ELIS încă de la început. În cadrul evenimentului au fost organizate trei workshopuri: Florin Păun (Deputy Director Industrial Innovation în cadrul ONERA – organismul național francez pentru cercetare aerospațială) a vorbit despre importanța de a inova și a crea valoare în domeniul în care activezi, Mihaela Berciu (Human Capital Growth Specialist la BrightImage Solutions Ltd) a povestit despre impactul definirii unui brand personal puternic, iar Smaranda Gosa-Mensing (Manager of Professional Development și Head of Learning UK în cadrul McKinsey & Company) a subliniat valoarea creării unei rețele personale puternice.

Florin Paun“Mă atrage la ELIS posibilitatea de a împărtăși din practicile care m-au condus la micile succese și practicile care i-ar putea învăța pe ceilalți să evite bătălii pierdute. Mai am multe de învățat, mai am multe de confirmat, iar diversitatea ELIS din punct de vedere al vârstei și al domeniilor, mă încurajează în acest demers”, declară Florin Paun, membru ELIS.

“Pentru 2014, ne propunem să avem cel puțin nouă evenimente. Vom organiza patru evenimente ELIS Connect, un eveniment ELIS Sharing și patru Global Calls”, declară Iulia Zanoschi, unul dintre membrii fondatori ELIS. “În luna aprilie la Londra va avea loc Elis Sharing, cel mai important eveniment pentru membrii comunității noastre. În paralel, am lansat în februarie și o platformă prin care membrii își pot împărtăși proiecte personale sau idei interesante”, a adăugat Cristina Deteșan, membru fondator ELIS.

Cei 90 de membri actuali se pot conecta printr-o platformă online, au acces la discuții globale cu experți, pot lua parte la un program de mentorat și pot participa la diverse evenimente la nivel local și internațional. Toate aceste interacțiuni le oferă posibilitatea de a împărtăși experiențe, de a inspira prin poveștile lor și de a-și găsi prieteni și mentori din toată lumea.

Organizația își propune ca în anul 2014 să contribuie în continuare la dezvoltarea românilor de succes și să propună o agendă care conține programe de mentorat și schimb de idei, atât online, cât și prin intermediul unor serii de evenimente organizate la nivel local.

Fondată în august 2013 de patru tineri profesioniști români (cu vârste de 24 și 25 de ani), foști studenți și actuali consultanți la  Londra, Bruxelles și Paris, ELIS este rețeaua românilor remarcabili din întreaga lume. ELIS este o comunitate dinamică ce pune la dispoziția membrilor săi un plan activ de dezvoltare care să îi ajute să devină lideri mai puternici, lideri care pot avea la rândul lor un impact mai mare în societate.

Rețeaua ELIS numără în acest moment 90 de membri din peste 25 de orașe din Europa, Statele Unite ale Americii, Orientul Mijlociu și Asia, ce au rezultate academice și profesionale remarcabile și sunt recunoscuți la nivel mondial.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button