GadgetSmartphoneTableteTrends

MWC 2014: smartphone-urile Z2 şi M2, noile minuni rezistente la apă ale Sony

sony xperia z2Conglomeratul japonez Sony, unul dintre cei mai mari jucători din industria internaţională de tehnologie, a anunţat în cadrul Mobile World Congress 2014 (MWC 2014) care se desfăşoară zilele acestea la Barcelona, o serie de gadgeturi care au trăsătură cel puţin interesantă, dacă nu chiar extrem de utilă: sunt rezistente la apă.

În acest sens, compania a anunţat lansarea pe piaţă a smartphone-urilor Sony Xperia Z2 şi M2, alături de tableta Z2, precum şi o versiune dedicată Campionatului Mondial de Fotbal a Sony SmartBand şi Core, anunţă jurnaliştii CNET.

Sony Xperia Z2, cu ecran de 5,2 inci este noul telefon inteligent flagship al companiei (disply Full HD, înregistrare video 4K, cameră foto de 20,7 megapixeli), în timp ce Xperia M2 este varianta mai puţin scumpă a acestuia. Gadgetul are un procesor quad-core de 1,2 GHz, un display de 960×540-pixeli şi o cameră de 8 megapixeli.

După cum precizam mai sus, ambele gadgeturi sunt rezistente la apă, aşa că un incident care ar implica o cantitate destul de mare de apă şi smartphone-ul vostru, nu v-ar mai strica ziua.

Tableta Z2 are un ecran de 10,1 inci şi rulează cea mai nouă versiune de Android, KitKat, gadgetul având totodată un design slim şi carcasă waterproof.

Nu în ultimul rând, oficialii Sony au anunţat ediţia dedicată World Cup 2014 a SmartBand, un gadget util pasionaţilor de fitness, şi nu numai, care ţine contabilitatea mişcărilor şi activităţii voastre.

Sony-Z-640-600x366

xperia-m2

Sony-SmartBand-SWR10_6-640x329

Sony_Xperia_Tablet_Z

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button