TravelTrends

Rezervări la hotel pe Facebook

Abu Dhabi's 7-Star Emirates Palace Hotel (7)TCNET, una dintre cele mai active companii locale de distribuţie de soft si echipamente pentru industria ospitalităţii, a lansat în premieră în România, platforma In1 Solutions, cu ajutorul căreia turiştii îşi pot rezerva camera de hotel sau pachetul de servicii hoteliere direct prin intermediul reţelei de socializare Facebook.

In contextul în care presiunea pe generarea de venituri suplimentare este din ce în ce mai crescută în industria hotelieră din România, oferirea unui astfel de serviciu poate reprezenta un avantaj concurential important : turiştii pot beneficia de acces direct şi simplificat la servicii hoteliere, in timp ce locaţiile-gazdă pot gestiona printr-o singură platformă rezervările sosite direct prin site-ul propriu şi prin Facebook, simultan cu cele sosite pe alte canale intermediare de rezervare.

Corneliu Catalin - TCNET«Prezenţa în online şi social media poate reprezenta, pentru hotelieri, o sursă importantă de venituri, realizată cu o investiţie minimă – un site şi un cont activ de Facebook – şi le aduce acestora posibilitatea de a-şi creşte vânzările prin oferte speciale şi o comunicare directă specific targetată cu clienţii »

Corneliu Cătălin, managerul general al TCNET

Solutia este complexă şi foarte orientată către creşterea vânzărilor prin capitalizarea unor canale proprii de rezervare, alături de cele care intermediază accesul clienţilor la ofertele hoteliere.

«Hotelurile care folosesc modulul de rezervare online In1 integrat în site-ul propriu şi contul de Facebook nu au costuri de implementare, ci doar o taxa corelata cu valoarea rezervărilor primite prin intermediul softului», precizează managerul TCNET.

Compania a semnat deja contracte cu mai multi jucători din industria hotelieră interesaţi să pună la dispoziţia clienţilor aceste facilităţi.

În următoarele săptămâni, peste 2000 de camere din Bucureşti, Braşov, Sinaia, Sighişoara, Cluj Napoca, Timisoara vor fi disponibile pentru rezervare via Facebook, cu ajutorul aplicaţiei In1, iar mai multe hoteluri de pe litoralul românesc se pregătesc să folosească acelaşi sistem de rezervare.

Compania previzionează că, în 2014, aproximativ 10.000 de camere de hotel din România vor putea fi rezervate prin intermediul reţelei de socializare folosind In1 Solutions, platforma nou lansată de către TCNET pe piaţa locală.

Soluţia In1 este prima disponibilă în România care permite rezervarea online şi poate integra toate canalele de promovare ale unui hotel – inclusiv Social Media – intr-o singură platformă. De asemenea, In1 poate sincroniza preţurile puse la dispoziţia clienţilor în medii de comunicare diferite – de la site-ul hotelului, până la Booking.com sau alte canale similare – sau diferenţia ofertele în funcţie de fiecare canal.

În prezent, peste 3.000 de hoteluri din toată lumea îşi cresc veniturile şi îşi fidelizează clienţii prin intermediul platformei In1. Solutia In 1 este un motor internaţional de rezervare on-line pentru industria ospitalităţii, susținut de un portofoliu complet de servicii de marketing online, web design si marketing digital – inclusiv SEO, PPC sau Social Media.

Platforma este dezvoltata de către In1Solutions, o companie specializată în furnizarea de tehnologie integrată şi soluţii de marketing online pentru industria ospitalităţii, cu sedii in Marea Britanie, Africa de Sud, Noua Zeelandă, Olanda şi Spania.

TCNET este unul dintre principalii furnizori de soluţii software pentru industria ospitalităţii din România. Soluţiile distribuite de către companie au ca principal beneficiu un foarte bun control al costurilor şi optimizarea afacerilor din HORECA. TCNET are peste 1.000 de clienţi în portofoliu şi este partener strategic pentru mai mulţi jucători internaţionali de pe piaţa de IT din Europa, Asia şi USA. Compania a fost înfiinţată în 1992 şi are capital 100% românesc.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button