Life&Style

Răzbunare cu stil pentru vedete

Ana_Cristina_Calin_si_Simona_TaranuȘampania, gustările alese și buna dispoziție au fost ingredientele de bază ale evenimentului care anunță lansarea în cinematografe a celei mai recente comedii, cu talentata Cameron Diaz în rol principal, Răzbunare cu stil, un film în care actrița poate fi admirată în compania selectă a unor nume cu greutate precum Colin Firth și Alan Rickman. Cum trendul merge către lumea mondenă, printre invitații de seamă prezenți la avanpremiera specială a comediei Răzbunare cu stil s-au numărat și Ioana Moldovan, Dan Cruceru, Dana Savuică, Bianca Ioniţă, Tili Niculae, Adelina Pestriţu, Adina Galupa, Simona Ţăranu, Ana Cristina Călin, precum și tânăra interpretă Francesca.

Cu un scenariu realizat în stilul caracteristic fraţilor Coen şi regizat de talentatul Michael Hoffman, filmul Răzbunare cu stil a fost urmărit, la cinematograful Grand Cinema Digiplex, cu entuziasm şi hotote de râs de o sală plină.

Deţinător al unui Premiu Oscar, Colin Firth îl interpretează pe Harry Deane, un curator de artă, care caută să se răzbune pe şeful său, într-o manieră surprinzătoare: va încerca să îl convingă să cumpere un tablou fals de Monet cu o sumă ridicol de mare.

Pentru a reuşi are nevoie de un plan stabilit în detaliu şi o femeie frumoasă, fără prea multe pretenţii, dar dispusă să intre în joc. PJ Puznowski (Cameron Diaz) pare să fie candidata perfectă, dar Harry devine rapid fermecat de ea, astfel încât planul său este pus în pericol.

Răzbunare cu stil  este distribuit în România de către MediaPro Distribution şi poate fi urmărit începând cu 15 martie în cinematografe.

Francesca Ioana_Maria_Moldovan&Dan_Cruceru Tili_Niculae_Bianca_Ionita Adelina_Pestritu Adina Galupa afis_GambitR Ana_Cristina_Calin_si_Simona_Taranu Dana_SavuicaR

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button