GadgetTrends

PS4, disponibil în Europa la preţul de 399 euro

PS4_1Design-ul modern al consolei PS4 a fost dezvăluită la conferinţa de presă de la E3, alături de mai multe titluri exclusive care promit experienţe de gaming nemaiîntâlnite.

Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) a prezentat noul PlayStation®4 (PS4™) (seria CUH-1000A) care va fi disponibilă la sfârşitul anului în culoarea “Jet Black” la preţul recomandat (RRP) de 399 euro.

Design-ul consolei PS4 a fost prezentat la conferinţa de presă PlayStation® în zorile zilei 11 iunie  2013 înainte de startul Electronic Entertainment Expo (E3) din Los Angeles.  Consola va fi dispusă pe toată durata E3-ului la standul  Sony Computer Entertainment America.

Întreaga arhitectură, inclusiv unitatea optică, sistemul de răcire şi sistemul de alimentare au fost proiectate în aşa fel încât să se menţină dimensiunile mici şi greutatea redusă a consolei, fără să afecteze noua formă.

Design-ul modern, include o suprafaţă divizată în patru secţiuni care găzduiesc fanta pentru discuri, butoanele, LED-urile indicatoare şi sistemul de răcire. Indicatorul de pornire/oprire amplasat pe partea superioară a consolei va lumina în albastru când consola este pornită.

Unghiurile din partea de faţă şi spatele consolei nu doar că uşurează accesul la butoane, dar permit şi mascarea cablurilor. Finisajul lucios conferă un aer sofisiticat consolei, făcându-l ideal pentru orice sufragerie sau încăpere de gaming.

Perifericele includ noul controller wireless pentru PlayStation®4 (DUALSHOCK®4) şi noul PlayStation®Camera, ambele disponibile la lansare la preţul recomandat de 59 euro, respectiv 49 de euro. Ambele acesorii vor fi diponibile în culoarea“Jet Black”.

Printre jocurile anunţate pentru PS4 găsim Destiny™ de la Bungie, Inc., rezultat al colaborării cu Activision Publishers, Inc., Diablo® III  de la Blizzard Entertainment, Inc., KINGDOM HEARTS III şi FINAL FANTASY® XV  de la SQUARE ENIX, Assassin’s Creed® IV Black Flag™  şi Watch_Dogs™  de la Ubisoft Entertainment, NBA® 2K14 de la 2K Sports, The Elder Scrolls® Online de la Bethesda Games Studios şi Mad Max ™ de la Warner Bros. Interactive Entertainment. În total vor fi disponibile peste 110 titluri, PS4 bucurându-se de suportul dezvoltatorilor de jocuri, inclusiv producătorii indie. De la anunţarea consolei în martie numărul dezvotatorilor parteneri a crescut de la 126 la 505.

Mai mult, SCE Worldwide Studios, pregăteşte peste 30 de titluri exclusive, care vor fi disponibile doar pe PS4, 12 dintre acestea fiind IP-uri noi precum Killzone: Shadow Fall, Knack, inFAMOUS: Second Son, #DRIVECLUB sau The Order: 1886.*1 Din cele 30 de titluri aflate în producţie, 20 vor fi disponibile în primul an de la lansarea noii console.

PlayStation®4 nu necesită conexiune permanentă la Internet sau check-in-uri regulate cu reţeaua pentru a putea funcţiona. De asemenea, noul PS4 nu limitează folosirea jocurilor seond hand şi nici nu impune vreo taxă la folosirea acestora.

Pe parcursul conferinţei E3 şi în perioada rămasă până la lansare SCE va anunţa noi informaţii despre consolă, periferice şi jocuri.

*1 Numele jocurilor sunt originale, dar nu sunt finale. Ttilurile produselor finale pot varia în funcţie de regiuni.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button