Travel

Promoţie Wizz Air: bilete de avion reduse cu 20% timp de trei zile

wizz airWizz Air, cea mai mare linie aeriană low-fare, low-cost din România şi din Europa Centrală şi de Est anuntă o nouă promoţie de primavară. Astfel, pentru rezervările făcute pe cele 31 de rute din România în perioada 5-7 aprilie (vineri-duminică), toţi pasagerii vor beneficia de reducerea de 20% a tarifelor.

de Oana Coşman

Potrivit reprezentanţilor companiei, discount-ul de aplică tarifului de zbor, incluzând toate taxele şi este valabil pentru rezervările noi. Discount-ul nu se aplică tarifelor pentru serviciile opţionale (cum ar fi taxa de bagaje) şi pentru taxa de rezervare.

Wizz Air a anunţat recent lansarea a trei noi rute din Bucureşti: Girona (Spania), Perugia (Italia) şi Dubai (Emiratele Arabe Unite), iar din luna mai vor începe operaţiunile pe un nou aeroport Wizz Air, din Craiova.

Wizz Air operează o flotă de 40 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 270 de rute făcând legătura cu 93 de destinaţii din 32 de ţări. Operatorul aerian estimează un număr de circa 13,5 milioane de pasageri pentru acest an, o creştere de 1,5 milioane de persoane comparativ cu anul 2012.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button