BusinessCompanii

Proiecte dezvoltate de SIVECO, finaliste în cea mai prestigioasă competiție de management de proiect de pe glob

siveco_romaniaProducătorul de software SIVECO, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, este finalist în cadrul competiţiei IPMA, la categoria „Project Excellence in Medium-Sized Projects” cu două proiecte: „Introducerea tehnologiei multitouch în liceele din România” şi „Dezvoltarea de conţinut educaţional multimedia interactiv pentru sistemul educaţional din Kazahstan”.

Înfiinţată în 1965 în Elveţia, IPMA este cea mai mare organizaţie non-profit pentru managementul organizaţiilor şi reprezintă mai mult de 50 de asociaţii naţionale de management de proiect, având membri în Europa de Nord, America de Sud, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu.

Competiţia recunoaște și recompensează recompensează excelenţa în managementul de proiect la nivel global. Juriul a apreciat la superlativ anvergura extinsă şi modul de gestionare ale celor două proiecte dezvoltate pentru sistemul educaţional românesc, respectiv cel kazah, acestea fiind de altfel şi singurele proiecte selectate ca finaliste la categoria „Project Excellence in Medium-Sized Projects”.

SIVECO Romania intră pentru a 7-a oară în finala internaţională a firmelor cu cele mai bune proiecte din lume – o performanță în sine. În 2012 a fost desemnată finalistă pentru proiectul NCTS-New Computerized Transit System, dezvoltat şi implementat la Autoritatea Vamală din Turcia.

Două proiecte de mare complexitate şi anvergură, cu milioane de beneficiari, au intrat în finala competiţiei din 2011 care recompensează excelenţa în managementul de proiect: Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) pentru Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi proiectul New Computerized Transit System.

În 2009, soluţia dezvoltată de SIVECO Romania pentru sistemul IT care funcţionează la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a primit trofeul de Finalist. În 2010, două componente ale proiectului Economia Bazată pe Cunoaştere Portalul eComunitate (www.ecomunitate.ro) şi Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri au primit statutul de finalist, iar în 2007 în Marea Gală IPMA a fost selectat Sistemul Educaţional Informatizat din Romania.

SIVECO România dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adaugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente. Compania a fost înfiinţată în 1992 şi are, la nivel internaţional, peste 1.300 de angajaţi. Acţionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V şi SIVECO Management Team. SIVECO România ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Intelligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piaţa naţională şi internaţională.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button