Marketing & Advertising

Primul lanţ de magazine care a redus TVA la alimente

Cu mai bine de o luna inainte de anuntata reducere oficiala a TVA la alimente, PROFI a redus TVA-ul la o larga gama de produse, devenind astfel primul lant de magazine la care se poate observa o astfel de scadere de preturi.

“Am luat aceasta masura exceptionala inca din ultima zi a lui aprilie deoarece suntem convinsi ca scaderea preturilor rezultata din reducerea TVA este o decizie cat se poate de buna pentru comert, o decizie care nu doar ca le va permite oamenilor sa cumpere produse de mai buna calitate, dar va si spori vanzarile in general,” a declarat Daniel Cirstea, directorul general al magazinelor PROFI. “In cazul asta, nimic nu ne impiedica sa o oferim la randul nostru inca de pe acum.

Cumparatorii vor putea gasi cu usurinta aceste produse, ele fiind marcate cu etichete speciale, galbene.

Profi este deţinută de fondul de investiţii Enterprise Investors. Magazinele PROFI desfac o gama de peste 5000 de produse de buna calitate la preturi si ele bune, prin noua decizie onorand o data in plus deviza “Mai ieftin, mai bun, mai aproape” sub care activeaza in 138 de localitati din 40 de judete.

TVA la alimente va scădea, la 1 iunie, la 9%, de la 24% în prezent.

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button