HR & JobsMarketing & Advertising

Prima Gala ISMM – Recunoasterea Internationala a Profesiei de Vanzari

Prima Gala de Premiere ISMM din Romania (Institute of Sales & Marketing Management) – cel mai mare corp profesional de vanzari din lume, va avea loc Joi 21 Mai incepand cu orele 16:00 la Hotelul Domenii Plaza Residence. Sunt asteptati reprezentanti de referinta din lumea vanzarilor din toate industriile atat din companii nationale cat si multinationale. 

Frances McCabe, Directorul de Educatie ISMM, va participa la eveniment pentru a inmana personal diplomele primilor profesionisti in vanzari acreditati international din Romania.

,,Evenimentul este unul de referinta pentru profesia de vanzari in Romania iar pentru mine un vis implinit: sa avem o acreditare internationala de renume si calitate -ISMM- pentru aceasta profesie in Romania. Am avut privilegiul sa lucram cu multi participanti exceptionali care ne-au ajutat sa ridicam si mai sus nivelul cursurilor si le multumim si pe aceasta cale! Va fi o seara speciala in care ii celebram pe cei care au reusit sa termine cu succes calificarea profesionala ISMM alaturi de colegii lor, dar si de membrii Premium ai Comunitatii de Vanzari Salestrust.eu.’’ – Florin Popa, ISMM Tutor & Specialist, Former P&G Director de Vanzari pentru 8 Tari din Europa Centrala si de Est, In Prezent Director General Star Brands SPA Algeria.

“In urma unei studiu efectuat de Salestrust in Romania in 2014 cu peste 270 de CEO si profesionisti din top management vanzari, a rezultat ca: 1. A fi de “incredere” este cea mai imporanta caracteristica a unui om de vanzari, si tot a fi de “incredere” este caracteristica ce ne lipseste cel mai mult in Romania, peste 70% diferenta intre unde suntem si unde ar fi ideal sa fim. A fi de incredere inseamna in primul rand sa lucrezi intr-un mediu etic si profesional. ISMM cuprinde 6 examene de etica profesionala si coroborat cu initiativele comunitatii si suportul persoanelor exceptionale care iata au finalizat acum cu success acest program, sunt convinsa ca putem crea SCHIMBAREA: atat in folosul omului de vanzari cat si al consumatorului.” Madalina Vechiu (Pascu), Director General Salestrust.eu CEE.

Etica

Calificarile profesionale internationale precum ISMM (vanzari) dar si altele ACCA (contabilitate), CIA (audit), CIPS (achizitii) etc. au scopul nu numai de a certifica la nivel international cunostintele unui profesionist dar si de a valida apartenenta la o profesie reglementata (Calificarile ISMM sunt reglementate de catre Guvernul Marii Britanii) ceea ce presupune implicit respectarea unor reguli de etica si bune practici in interesul consumatorului si al evolutiei economiei. Daca de exemplu un graduat ISMM este denuntat pentru comportament non-etic isi poate pierde dreptul de a profesa aceasta meserie, in urma unei investigatii.

Cariera in vanzari in peste 150 de tari

De ce este recunoscuta certificarea de catre companiile multinationale in peste 150 de tari? Diferenta este data de natura practica si de structura/continut compus din nu mai putin de 48 de competente/48 de examene practice/6 niveluri de pregatire. Fiecare examen reprezinta aplicatia practica in companie a ceea ce este predat in cadrul cursurilor, sub tutela mentorului/tutorului alocat pentru fiecare subiect in parte. “Ceea ce diferentiaza cursurile ISMM de alte programe este natura exemplelor, se lucreaza exclusiv pe exemple reale si nu ipotetice.” Dana Haiduc, Siniat

Comunitate

La fel de importanta s-a dovedit a fi activitatea din comunitate, interactiunea cu profesionisti in vanzari din toate industriile si schimbul de idei cu acestia, in special cu tutorii ISMM, liderii programului.

Printre primii profesionisti in vanzari calificati international

Printre primii profesionisti calificati ISMM, Diploma pentru Nivelul 6 si ultimul: Stefan Stavrositu, Director de vanzari national NN Group, cu peste 2,000 de oameni in subordine, Oana Dumitru, Director IMM & comercial la Garanti Bank si Dna. Mihaela Apostoleanu, Director de vanzari si operatiuni la Oracle.

Liderii programului ISMM in Romania

Ca in orice alt program educational din lume diferenta cea mai mare este data de mentori/tutori, cei care motiveaza si inspira participantii in tot acest parcurs. Iata si liderii programului ISMM in Romania pana in prezent, exclusiv practicieni cu intre 15 si 30 de ani de experienta: Ben Turner, Director al Asociatiei Profesionale de Vanzari UK, Colin Lovering, Vice-Chairman British Romanian Chamber of Commerce in Romania, Florin Popa Former P&G Head of Sales 8 tari si in prezent Director General al Star Goods SPA Alger si Magda Niculescu, 15 ani de experienta in P&G si Mars, in present Turnaround Executive Coach.

Acest eveniment este deschis tuturor celor care au o experienta de minim 4 ani in Managementul Vanzarilor, dar si reprezentantilor departamentelor de HR responsabile cu partea de dezvoltare a anagajatilor. Iata cateva din companiile participante: Oracle, Servier Pharma, ArcelorMittal, Coca-Cola, NN, Garanti, MedLife, Lafarge, EON, DHL, Axa Insurance, Mazars, EY etc.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button