GadgetTrends

Premii EISA și pentru Panasonic

TX-in_P60ZT60_3jpgPanasonic VIERA TX-P60ZT60 numit “European Home Cinema TV pentru anul 2013-2014” de către jurnalişti europeni renumiţi din domeniul audio-video. LUMIX DMC-GH3 Digital Single Lens Mirrrorless, sistemul stereo SC-PMX9 şi obiectivul LUMIX G Vario 14-140 mm – / F3.5-5.6 ASPH. / POWER O.I.S. au fost de asemenea recompensate cu premiile prestigioase EISA.

Panasonic VIERA TX-P60ZT60, ce livrează o calitate extraordinară a imaginii a fost numit „European Home Cinema TV pentru anul 2013-2014” de către Asociaţia Europeană de Sunet şi Imagine (EISA). Premiul reprezintă recunoaşterea unei experienţe cu adevărat cinematografice oferită de nivelurile excelente de negru, de culorile naturale şi imaginile clare din orice unghi.  În plus, esenţa VIERA TX-P60ZT60 este definită de panoul Studio Master Panel ce îndeplineşte cerinţele profesionale stabilite de Asociaţia Europeană a Televiziunilor Publice, EBU.

Înfiiţată în 1982, Asociaţia Europeană de Sunet şi Imagine (EISA) este o asociaţie multimedia ce testează produse electronice destinate consumatorilor. Având peste 50 de membri din presa audio, telecomunicaţii, video şi photo din 20 de ţări europene, premiile EISA sunt recunoscute ca fiind cele mai prestigioase recomandări primite de la consumatori, fiind un indicator cheie în decizia de cumpărare.

TX-in_P60ZT60_3jpgPanasonic VIERA TX-P60ZT60 a uimit juriul EISA prin calitatea extraordinară a imaginii şi designului elegant. În completarea deciziei pentru care Panasonic VIERA TX-P60ZT60 a fost desemnat “European Home Cinema TV pentru anul 2013-2014”, juriul EISA a comentat: „Panasonic TX-P60ZT60 este noua plasmă de referinţă datorită noului panou dintr-o singură foaie de sticla Studio Master Panel ce garantează reflexii scăzute ale luminii şi imagini clare din orice unghi. Ecranul de 60 inchi oferă o experienţă cu adevărat cinematografică cu niveluri extraordinare de negru, contrast şi luminozitate deosebite şi imagini în mişcare foarte line. Culorile sunt naturale fără nici un efort, iar opţiunile profesionale de calibrare permit ajustarea performanţelor până la perfecţiune. TX-P60ZT60 oferă o serie de caracteristici Smart TV, incluzând streaming wireless şi interfaţa My Home Screen. Calitatea premium a televizorului şi designul subţire al ecranului impresionează în egală măsură”.

Camera foto digitală single lens mirrorless LUMIX DMC-GH3, sistemul stereo de muzică SC-PMX9 şi obiectivul LUMIX G VARIO 14-140mm / F3.5-5.6 ASPH. / POWER O.I.S. sunt de asemenea câştigătoare.

LUMIX DMC-GH3: calitate incredibilă a imaginilor şi a videoclipurilor într-un design elegant şi compact

Image_GH3_PopUpCamera foto compactă LUMIX GH3 a câştigat  “European Photo-Video Camera 2013-2014” datorită faptului că este o cameră foto şi video de înaltă clasă. Juriul EISA a declarat: „Panasonic LUMIX DMC-GH3 oferă cea mai bună calitate a imaginii faţă de oricare cameră foto şi video din acest segment de preţ – şi chiar şi din segmentele mai mari de preţ. Aceasta oferă înregistrare video atât manuală cât şi automată, fiind ideală pentru cadrele din natură dar şi pentru situaţiile mai formale. Este de asemenea o cameră foto uşor de folosit cu funcţii complete, fiind astfel un pachet flexibil şi impresionant.

Panasonic LUMIX DMC-GH3 este foarte apreciată în rândul videografilor datorită faptului că este o cameră foto uşoară, robustă, rezistentă la schimbările climaterice, fiind dotată cu o selecţie de lentile de foarte bună calitate”.

H_FS14140E_k_front_slantJuriul EISA a apreciat de asemenea şi greutatea redusă a kitului de obiective numind astfel LUMIX G VARIO 14-140 mm F3.5-5.6 “European Compact System Zoom Lens 2013-2014” declarând că “Prin această îmbunătăţire a LUMIX G Vario 14-140mm F4.0-5.8 ASPH Power O.I.S. Panasonic oferă o versiune mai compactă şi mai uşoară a gamei de obiective, având un mod de operare mai silenţios şi mai simplu,  cu un design perfect pentru camerele GF6 şi LUMIX G6”.

“Reducerea greutăţii cu aproape 200g şi îmbunăţirea stabilizatorului de imagine (O.I.S) fac din acesta un obiectiv mai uşor de folosit, iar diafragma cu 7 lamele oferă accentuări line în planul din afara focalizării.

SC-PMX9: sistem HiFi wireless cu o calitate excepţională a sunetului şi conectivitate wireless  

EG_PMX9_right_h130122Panasonic a impresionat juriul Audio ce a numit sistemul stereo de muzică “European Compact Hi-Fi System 2013-2014” datorită “sunetului amplu” şi conectivitaţii wireless simplu de setat. Juriul EISA a declarat: “Dovedind că cea mai bună conectivitate wireless nu înseamnă neapărat complexitate inutilă, Panasonic SC-PMX9 reuşeste să ofere compatibilitate completă cu DLNA-ul de acasă, redând muzica prin Bluetooth sau AirPlay. Aplicaţia Panasonic Music Streaming disponibilă pentru sistemele Android şi iOS oferă utilizatorului control complet asupra plăcerii sunetului, iar complexitatea sistemului hi-fi SC-PMX9 permite şi redarea prin intermediul unui CD, a radioului digital sau a unui stick USB, în plus faţă de redarea prin iPod/iPhone. Cele trei difuzoare oferă un sunet amplu datorită, aplificatorului Class D încorporat în SC-PMX9 care susţine astfel tehnologia Panasonic MASH de reducere a zgomotului. Indiferent dacă preferaţi surse wireless sau clasice de sunet, Panasonic SC-PMX9 reprezintă soluţia de actualitate”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button