FashionTrends

Modexpo deschide sezonul toamna-iarna 13/14 in materie de fashion!

mondexpo1ROMEXPO organizeaza, intre 26 si 29 septembrie, cea de a XX-a editie a MODEXPO – Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii.

Pe parcursul celor patru zile de expozitie, vizitatorii vor putea admira si cumpara confectii textile si tricotaje pentru femei, barbati, tineret, copii, confectii piele/blana, incaltaminte, marochinarie. In acelasi timp designerii si redactorii publicatiilor de specialitate vor prezenta cele mai recente tendinte din domeniu, venind in intampinarea vizitatorilor cu sfaturi utile si idei inedite pentru asortarea obiectelor vestimentare si a accesoriilor in noul sezon, toamna – iarna 13/14.

In cadrul editiei din acest an a MODEXPO vor avea loc o serie de conferinte, workshop-uri si seminarii pe teme de interes:

Conferinta “Rolul omului de stiinta in societatea contemporana” sustinuta de specialisti din domeniul textile confectii implicati in activitati de cercetare, educatie si productie, organizata de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Textile si Pielarie in colaborare cu Asociatia SIT-AGIR.

Seminarul “Best Practice” si sesiune de networking sustinuta de reprezentanti ai industriei textile, organizata de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Textile si Pielarie in colaborare cu Asociatia SIT-AGIR.

“Atelierul de creatie si demonstratii” organizat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Textile si Pielarie in colaborare cu Liceul Tehnologic “Petru Poni” Bucuresti. In cadrul acestui workshop vor fi amplasate masini de cusut si vor fi confectionate pe loc diverse obiecte vestimentare si accesorii.

Seminarul “Franciza – o solutie pentru industria usoara din Romania ”organizat de Asociatia Romana de Franciza.

Seminarul “Posibilitati de extindere a retelei de franciza in afara tarii” organizat de Asociatia Romana de Franciza.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button