Home & DecoLife&StyleTrends by M

Povestea pijamalelor Andu începe la Sibiu. Și se răspândește în toată țara!

Cine nu ar vrea să lenevească mai mult în pat echipat în pijama (măcar) în zilele de weekend? Cine nu dorește să bea o cafea bună și să răsfoiască o revistă înfofolit în mijlocul patului? Sau să butoneze telecomanda până dă de o emisiune pe gustul lui. Noi recunoaștem că avem momente în care răsfățul de weekend este la loc de cinste. Pentru că îl merităm după o săptămână în care agitația este la cote maxime.

Iar Mihaela m-a “avertizat” că pijamalele fac parte din viața noastră de zi cu zi, la fel ca nevoia de relaxare. Fie că alegi un model clasic de cămașă de noapte, setul bluză cu pantaloni scurți sau lungi, ori un model unicat cu bluză cu umerii goi, ținuta ta de noapte bună trebuie să fie confortabilă și să-ți ofere un somn fără griji. Corect, nu?

Recent, ne-am întâlnit la Sibiu cu două prietene care ne-au povestit cu entuziasm despre businessul Andu Home și produsele lor care pot transforma fiecare moment de odihnă într-o nouă stare de relaxare. Cool, cu mesaje la zi, croite ca la carte și realizate din materiale de calitate, pijamalele Andu Home au ajuns rapid și în casa noastră. Și, pentru că ne plac mult, vrem să vi le recomandăm și vouă.

Iar dacă vreți să știți și câteva detalii despre brand, e simplu. „Povestea Andu începe în anul 1997, în Sibiu, cu o mică afacere de familie în domeniul confecțiilor textile, inițiată de către părinții mei. Primele produse fabricate au fost pijamalele. Mai exact pijamalele cu dalmațieni pentru copii. Și pentru că am plecat de la premiza că pijamaua este un obiect vestimentar intim, în care vrei în primul rând să te relaxezi, am investit încă de la început în cele mai bune materiale pentru produsele noastre, materiale naturale și de calitate. În anul 2002, deja, pijamalele Andu se găseau în fiecare oraș din țară.”, spune, cu drag, Alexandru Hanea, fondator Andu Home și, totodată, soțul Corinei, una dintre prietenele noastre.

Și uite așa, acumulând experiență pe parcursul anilor, Andu s-a extins treptat și a devenit un brand românesc cu tradiție în domeniul articolelor vestimentare complexe. Azi, pe lângă pijamale, Andu oferă o gamă variată de produse vestimentare sportive.

Unde mai pui că în anul 2011, compania a trecut printr-un proiect de rebranding, câștigător în cadrul American Design Awards – secțiunea corporate, titlu care a confirmat că publicul are încredere și apreciază produsele Andu. Iar, ca noutate, anul acesta apare în mod organic conceptul Andu Home pentru o îmbunătățire a experienței clienților și o mai bună delimitare a categoriilor de produse Andu.

Noi credem că următoarea ta pijama este musai să fie by Andu Home. Sau a lui… sau a mamei tale. Și, nu uita că sărbătorile bat la ușă, iar o pijama este un cadou care aduce bucurie, dar și relaxare în casă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button