BeautyLife&Style

Ms.W, gadget-urile minune pentru frumusete au fost lansate in Romania

Lansarea produselor Ms.W a avut loc la finalul saptamanii trecute in Romania, printr-un veniment fastuos in Bucuresti, prezentat de catre Anca Sina Serea. 

Minunile tehnologiei in frumusete au fost descoperite in fata vedetelor, presei de specialitate si bloggerilor prezente la eveniment: Anda Adam, Giulia, Xonia, Ana Baniciu, Lili Sandu, Jazzy Jo, Gabriela Simion, Ana si Monica Odagiu, Geanina Ilies, Cristina Stefania, Marisa Paloma, Ramona Olaru, Nicoleta Nuca, Natalia Mateut, Emily Burghelea, Silvia Popescu si multe alte reprezentante ale sexului frumos.

Ms.W inseamna frumusete naturala, este aliatul tau impotriva timpului. Gama Ms.W contine gadget-uri special dedicate diferitelor zone, astfel încat sa acopere toata suprafata corpului, cu diferite moduri de masaj, diferite tipuri de rezistenta la vibratii si beneficii pentru ingrijirea pielii direct la tine acasa.

In cei 10 ani de experienta in industria frumusetii, focusati pe nevoile consumatorilor, echipa Ms.W ocupa un loc de frunte in topul preferintelor femeilor in materie de produse antiaging.

Ms.W Virgo, gadget-ul vedeta din portofoliul de produse, este un dispozitiv inteligent pentru infrumusetare 6 in 1 (lifting facial, anti-aging, antirid, masaj facial, stimulare circulatie) in doua trepte: rece + cald. Cu un design modern si o tehnologie de ultima generatie, Virgo este un dispozitiv usor de controlat, oferindu-ti cel mai placut simt la atingere.

Este recomandat a fi folosit impreuna cu produsele cosmetice din rutina zilnica, pentru o aplicare aprofundata si de efect. Orice femeie si-l doreste in trusa de cosmetice, fiind usor de transportat si de folosit acasa sau in calatorii. Odata folosit, provoaca dependenta, pentru ca nu vei mai vedea ingrijirea zilnica fara Virgo.

Printre beneficiile acestui dispozitiv putem enumera: piele ferma, intinerirea pielii sensibile din jurul ochilor, terapia cu masaj cald, masajul meridianelor energetice, indeparteaza ridurile de pe frunte, masaj facial, minimizarea stresului, luminozitatea tenului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button