TravelTrends

Plus Fare, o nouă categorie de tarifare de la Wizz Air. Care sunt beneficiile?

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrală și de Est, introduce în ofertă o nouă categorie de tarifare.

Astfel, “Plus Fare” este o opțiune suplimentară la “Basic Fare” (tariful de bază) Wizz Air și oferă flexibilitate crescută pasagerilor. În plus față de biletul de avion, “Plus Fare” include un bagaj de cală de 32 kg, un bagaj mare de cabină, check-in la aeroport, WIZZ Flex pentru modificarea datei de călătorie, selectarea locului în avion și prioritate la îmbarcare.

“Plus Fare” oferă clienților un pachet la preț redus comparativ cu tariful de bază (doar biletul de avion) și suma de servicii auxiliare dacă sunt achiziționate separat. Pentru a facilita această nouă ofertă, produsele WIZZ Premium și Premium Plus au fost întrerupte.

“Plus Fare” este acum disponibil pe wizzair.com și va fi accesibilă și pe aplicațiile mobile în lunile următoare.

“Noul pachet tarifar “Plus Fare” arată că WIZZ continuă să îmbunătățească în mod constant experiența de călătorie pentru clienții săi, oferindu-le mai multe opțiuni și flexibilitate pentru a se asigura că au o călătorie plăcută de la început până la destinație. Am identificat o cerere pentru servicii suplimentare de la clienții noștri și ne bucurăm să le oferim acest pachet all-in-one redus”, declară György Abran, Chief Comercial Officer al Wizz Air.

Wizz Air operează o flotă de 59 de aeronave Airbus A320 de la 21 baze, pe 380 de rute care asigură legătura între 112 destinaţii din 38 de ţări.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button