Black FridayTravel

Paralela 45 face Black Friday de pe 27 nov. şi taie 50% din preţurile vacanţelor

black_fridayRetailerii români, mai ales cei din zona electronicelor şi a modei, s-au grăbit să arunce pe piaţă reduceri cu ocazia Black Friday-ului pe care l-au adoptat pentru ziua de 21 noiembrie. Însă, companiile de turism s-au gândit să urmeze calendarul internaţional şi să vină cu oferte pentru acest weekend.

Astfel, în perioada 27 noiembrie-1 decembie, agenţia de turism Paralela 45, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, a pregătit reduceri de până la 50% în peste 50 de destinaţii din România şi din lume. Toate vacanţele aflate în promoţie vor fi marcate cu inscripţia Black Friday pe site-ul www.paralela45.ro.

„Românii au înţeles în sfârşit că dacă sunt informaţi şi cumpăra în avans îşi pot permite vacanţa mult visată. Anul acesta ne aliniem promoţiilor de Black Friday prin reduceri de până la 50% atât la turismul individual, cât şi la circuite, chartere şi chiar oferte speciale pentru Revelion. Ne aşteptam să triplăm vânzările faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, mai ales că procesul de cumpărare presupune plata în avans a doar 50% din costul total al sejurului”, explica Alin Burcea, Preşedinte Paralela 45.

De cele mai mari reduceri (de până la 50%) vor avea parte staţiunile de pe Litoralul românesc – Mamaia şi Neptun, însă aceleaşi promoţii vor fi valabile şi pentru Predeal sau Bulgăria. Cel mai mic tarif oferit de Paralelă 45 este la Hotel 2 D de 3 stele din Neptun. Aici preţul pentru un sejur de 5 nopţi pleacă de la 197 lei/ persoană. Turiştii care vor alege staţiunea Albena din Bulgaria vor plăti de asemenea cu 50% mai puţin pentru un sejur la hotel de 4 stele cu all inclusive, adică 42 euro/ noapte/ persoană.

Pentru cei care nu s-au hotărât asupra destinaţiei de Revelion, Black Friday la Paralela 45 aduce vacanţe cu reduceri de câteva sute de euro. Pentru Revelionul în Maldive promoţia de Black Friday include un discount de 600 euro/familie de două persoane pentru un sejur la hotel de 5 stele cu all inclusive. Reduceri de 100 euro/persoană se regăsesc şi la Revelioanele în Las Vegas, Bali şi Thailanda, unde preţul cu reducere porneşte de la 1.145 euro, plus taxe de aeroport, la o serie de hoteluri de 5 stele cu mic dejun.

Cel mai mic preţ de Revelion îl are sejurul în Istanbul la hotel de 4 stele cu mic dejun şi transport cu autocarul, la preţul redus de 229 euro / persoană.

Grecia şi Spania se afla de asemenea pe lista de Black Friday cu reduceri 10%, în timp ce în Italia, Portugalia şi Turcia preţurile scad cu 50 euro/ persoană faţă de oferta iniţială. Reduceri de până la 50 euro/ persoană sunt valabile şi pentru circuitele de iarnă şi primăvara în Hong Kong (Anul Nou Chinezesc), Israel, Tunisia, Dubai, America de Sud, Măroc, Vietnam şi Cambodgia.

Pentru amatorii de festivaluri, o vacanţă în februarie la Carnavalul de la Veneţia este redusă cu 20 euro şi ajunge la preţul de 325 euro pentru 6 nopţi cazare cu mic dejun (din care 2 la Budapesta) la hotel de 3 stele cu mic dejun, vizite incluse şi transport cu autocarul.

Un cadou de 8 martie cumpărat în avans de Black Friday are preţul de 405 euro + taxe de aeroport / persoană pentru o vacanţă la Paris, cazare 5 nopţi la hotel de 3 stele cu mic dejun, transport cu avionul (compania Air France) şi vizite incluse.

În perioada campaniei 27 noiembrie – 1 decembrie se acceptă inscriele online, dar şi cele în agenţii. În cazul în care disponibilităţile apar epuizate online, se poate efectua rezervare pe lista de aşteptare sau prin transmiterea unui formular de rezervare, întrucât disponibilităţile se pot suplimenta. Promoţiile sunt cumulate cu reducerile de early booking (procentele de reducere afişate fiind cele totale), dar nu şi cu alte reduceri sau promoţii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button