Foto-VideoGadgetTrends

Panasonic continuă lansările: prima camera video portabilă 4K 25p din lume şi un obiectiv digital interschimbabil

Panasonic Wearable Camcorder (HX-A500) HeadsetProducătorul de electronice Panasonic continuă seria lansărilor de gadgeturi şi aduce modelul HX-A500, prima camera video portabilă 4K 25p din lume.

Această cameră video este concepută pentru a vă ajuta să imortalizați momente unice în timp ce vă mișcati, punându-vă în mijlocul acţiunii și captând imagini de o calitate 4k uluitoare. Ușoară, compactă și ușor de atașat oriunde pe corp sau pe cap, HX-A500 duce filmarea HD 4K Ultra la un nou nivel.

Anunţurile Panasonic pentru piaţa europeană: camere cu filmare duală, boxe care aduc experienţa de cinema şi TV-uri

Cu caracteristici noi și extinse, o gamă mai largă de accesorii opționale – cum ar fi un nou dispozitiv de montare pentru a atașa cu ușurință camera la o cască sau la o geantă; sau posibilitatea “multi-case” prin care se fixează unitatea principală, camera și cablul într-un singur corp pentru utilizarea cu o singură mână; și opțiuni îmbunătăţite de conectivitate, HX-A500 este confortabil de purtat și intuitiv de utilizat.

15mm-F1.7 ASPH lens (H-X015) Black front slant

Atât rezistentă la apă, la adâncimi de până la 3 metri pentru 30 minute, cât și la praf, HX-A500 este gata de acțiune, indiferent de condiții. Fie că vă jucaţi cu cei mici sau faceţi alpinism pe o stâncă, puteți fi sigur că  filmarea dumneavoastră hands-free vă va oferi rezultate excelente de fiecare dată.

În acelaşi timp, compania lansează şi un obiectiv perfect pentru realizarea reportajelor foto fashion defocalizate . Noul obiectiv digital interschimbabil, modelul H – X015 LEICA DG SUMMILUX 15mm/F1.7 ASPH, este echivalent al camerei de 35mm: 30 mm pentru gama LUMIX G.

Noul sistem al obiectivului format din 9 elemente în 7 grupe utilizează 3 lentine asferice. Lentilele asferice suprimă în mod eficient aberația sferică și distorsiunea  și permite ca unitatea obiectivului să poată fi realizată la dimensiuni mici.

Tehnologia nano de tratare a suprafeței lentilei este adoptată pentru a minimiza reflexia pe toată gama de lumină (380nm-780nm) rezultând într-o imaginea  clară, de foarte buna calitate, prin evitarea efectelor nedorite ghost şi flare. 15mm-F1.7 ASPH lens (H-X015) Silver front slant

Obiectivul include un sistem superior de focalizare care permite o rezoluție și un contrast excelente, din prim-plan până la infinit. Includerea unui nou motor  face ca acțiunea de focalizare să fie lină, silențioasă și mai rapidă pentru a fi utilizată atât în ​​fotografii, cât și pentru înregistrări video.

Performanța AF este superioară focalizării prin diferență de fază atunci când se utilizează lentile rapide cu o valoare F mai mică. De asemenea, este compatibil cu unitatea senzorului la max.240 fps pentru a profita de focalizarea rapida a camerelor din gama LUMIX G.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button