Gadget

Panasonic anunţă o nouă gamă de becuri cu LED

40W LED Modern ClassicProducătorul de electronice Panasonic a anunţat lansarea unei noi game de becuri cu tehnologia LED disponibile pentru Europa. Becurile LED ce se potrivesc cu fasungurile existente aduc beneficii consumatorilor atât din perspectiva producerii de energie cât şi a reducerii costurilor.

Panasonic, al treilea producător la nivel mondial şi furnizorul principal de becuri din Japonia oferă acum gama clasică de becuri E27 de 32W, 48W şi 60W, dezvoltând astfel oferta Panasonic de LED-uri. Produse ca răspuns la nevoile consumatorilor, becurile competitive din punct de vedere al preţului au un rating de eficienţă a consumului Clasa A, fără a compromite lumina furnizată.

Dezvoltate pornind de la modelele existente de 20W și 40W, noile becuri LED de 60W furnizează aceeaşi luminozitate ca şi cele incandescente, datorită difuziei luminii şi tehnologiei de radiere a căldurii. Becurile de 55W şi 60W cresc eficienţa economisirii de energie cu aproximativ 83% în comparaţie cu becul incandescent de 60W şi au o durată de viaţă de aproximativ 25.000 de ore, echivalentul a 25 de ani. Noul bec de 60W, component al gamei multi-premiate Nostalgic Clear şi cel de 55W LED de tip frosted sunt disponibile pe piaţa europeană.

După ce au fost lansate pe piaţa Europeană şi au câştigat premii importante de design prin modelul ‘Nostalgic Clear’, noile modele de becuri susţin strategia Panasonic de a deveni a treia companie pe piaţa europeană a corpurilor de iluminat cu LED până la finalul anului fiscal 2015 (31 martie 2016).

Alexis Fernandez, European Manager al Panasonic Lightening Business a declarat: “Am constatat că europenii caută tehnologii alternative de iluminat şi produse eficiente din punctul de vedere al energiei şi al costurilor. În acelaşi timp, consumatorii se aşteaptă la aceeşi calitate ca cea oferită de becurile tradiţionale, incadescente. Gama unică Panasonic de becuri LED sunt ideale pentru satifacerea acestor nevoi. ”

În plus, Panasonic continuă să adauge gamei de becuri clasice, noua generaţie E14 de tip lumânare şi GU10 și GU5.3 de tip reflector. Noile modele sunt dotate cu un rating de energie Clasa A şi sunt disponibile la nivel european.

Gama de becuri LED Panasonic oferă consumatorilor o alternativă atractivă, un raport competitiv calitate-preţ şi sunt eficiente energetic, totul pentru a înlocui becurile incadescente.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button