Going OutLife&Style

Orlando Bloom, direct de pe Broadway la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City

Romeo and Juliet_Bloom_Rashad_2Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City difuzează în premieră o interpretare modernă a romanticei piese de teatru, „Romeo şi Julieta”. Producția de pe Broadway aduce pe scenă o distribuție de excepție, avându-i în rolurile principale pe Orlando Bloom, cunoscut pentru rolurile din „Stăpânul Inelelor” şi „Piraţii din Caraibe”, şi pe Condola Rashad, de două ori nominalizată la Tony Awards, premiile americane pentru excelență în teatru. Spectacolul poate fi urmărit pe 1 aprilie, de la ora 20:30 și pe 6 aprilie, de la ora 18:30, în sălile Epika și Grand VIP Studios.

Piesa a fost filmată la Teatrul Richard Rogers de pe Broadway, New York și oferă spectatorilor o incursiune de neratat de pe scena cunoscutului teatru american, unul dintre cele mai apreciate din lume. Cu o punere în scenă curajoasă, cu totul aparte față de originalul lui Shakespeare, producția „Romeo și Julieta” a captat atenţia publicului și criticilor deopotrivă, în special datorită modului non-conformist în care a fost construită.

Regizorul David Leveaux, aduce, într-un decor contemporan, un nou suflu şi o energie dinamică piesei. Apariţia lui Romeo pe motocicletă, cu pantaloni de piele, la balconul unei Juliete cu pielea de abanos oferă o perspectivă modernă asupra unei povești eterne de iubire, a cărei esență poate fi regăsită și în zilele noastre: prejudecată, furie, trădare şi şansa ca dragostea adevărată să triumfe.

Transmisiunea piesei de teatru „Romeo și Julieta” marchează 450 de ani de la nașterea lui Shakespeare, oferind un spectacol de neuitat atât pentru iubitorii de teatru, cât şi pentru cei care vizionează pentru prima dată o piesă a clasicului autor britanic.

Spectacolul „Romeo si Julieta” face parte din stagiunea 2013 – 2014 a Grand Cinema & More. Stagiunea aduce în sălile de cinema spectacole live, transmisiuni în direct sau înregistrări ale unora dintre cele mai frumoase spectacole de operă, teatru şi balet din întreaga lume.

Romeo_Orlando Bloom_2

Juliet_Condola Rashad_1

Romeo_Orlando Bloom_1

Juliet_Condola Rashad_2

Romeo and Juliet_Bloom_Rashad_1

Poster Romeo&Julieta

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button