Foto-VideoGadget

Ce noutăți aduce Sharp în România – Galerie foto

Germany, Hamburg, Man and woman watching tvSharp introduce în vânzare televizoarele Sharp AQUOS Quattron Pro seria UQ10 în Europa, iar în România vor ajunge în aprilie. 

Tehnologia exclusivă Quattron Pro de la Sharp oferă o rezoluție de 2,5 ori mai mare dacât Full HD și redare de conţinut 4K. Potrivit companiei, Quattron Pro este cea de-a doua generaţie a tehnologiei unice Quattron de la Sharp cu pixeli în patru culori, ce adaugă un sub-pixel galben suplimentar la sub-pixelii standard roşii, verzi şi albaştri (RGB) utilizaţi pentru ecranele LCD cu iluminare LED convenţionale.

Astfel, televizoarele Sharp AQUOS 3D UQ10 cu tehnologia Quattron Pro pot afişa o rezoluţie cu 2,5 de ori mai mare decât Full HD. În plus, aceasta înseamnă că permite vizualizarea materialelor – inclusiv conţinutul cu rezoluţie 4K – într-o rezoluţie mai mare decât orice alt model de televizore Full HD. Chiar dacă materialul vizualizat are o rezoluţie mai mică, dispozitivul de scalare al ecranului Quattron Pro va mări rezoluţia sa până la 4K – indiferent dacă acesta este un semnal de pe cablu, TV, Blu-ray, DVD, de pe consola de jocuri sau prin satelit. – datorită acestui fapt imaginea va fi mai clară şi mai vie.

Certificat THX – Televizoarele din seria UQ10 au fost testate şi certificate de firma THX Ltd., care garantează cele mai înalte standarde de calitate a imaginii. În prezent televizoarele din seria UQ10 sunt unicele televizoare Full HD LED TV  certificate de către THX disponibile pe piaţa europeană.

Calitatea sunetului, la înălțimea imaginii – Yamaha HXT – În completarea imaginii excelente televizoarele din seria UQ10 sunt echipate cu sisteme de sonorizare Yamaha HXT, care asigură  o calitate a sunetului până în prezent indisponibil în televizoare atât de subţiri.  Tehnologia HXT compensează nu numai sunetele joase, ci şi pe cele medii şi înalte, oferind atât un bas mai bogat și mai grav, cât şi înalte mai clare și mai penetrante, obținând un sunet bogat şi fidel originalului.

Tehnologia Smart – Miracast, Bluetooth – Conectarea televizoarelor Sharp din seria UQ10 cu orice dispozitiv mobil este simplă şi oferă acces nelimitat la divertisment. Datorită aplicaţiei pentru dispozitive mobile Aquos Remote Lite, televizorul poate fi controlat cu ajutorul tabletei sau smartphone-ului. În afara de aceasta, folosind tehnologia Miracast, multimedia, şi jocurile de pe smartphone sau tabletă pot fi vizualizate direct pe ecranul televizorului UQ10.

Şi design-ul are însemnătate – Seria UQ10 este ideală pentru cei ce caută superlativele în termeni de design modern și contemporan.Noua serie se distinge printr-o ramă subţire în jurul ecranului şi un profil mai îngust.  Rama exterioară subțire, din aluminiu, subliniază designul minimalist al televizorului. Seria UQ10 se potrivește perfect interioarelor moderne ale zilelor noastre.Complementând designul interior,  setarea modului Wallpaper transformă televizorul într-o galerie de artă atunci când acesta nu este utilizat, prin afişarea pe ecran a fotografiilor de familie sau a unei picturi. Această opţiune este prietenoasă cu mediul, dat fiind faptul că modul Wallpaper consumă doar 30-40 W (la fel ca un bec mic), oferind acelaşi nivel de luminozitate ca şi picturile standard care împodobesc pereţii unei  locuințe.

Mărimea pe măsura Sharp – Dimensiunea ecranului unui UQ10 este la fel de impresionantă ca designul şi calitatea imaginii. Disponibil la dimensiuni ale ecranului de 60”, 70” şi 80”, UQ10 oferă o experienţă captivantă de vizionare atât în 2D, cât și în 3D, fie că este vorba despre un film, un meci sau conţinutul dvs. personal. Tehnologia folosită de Sharp pentru panouri inteligente şi plusul de rezoluţie înseamnă că distanţele de vizionare sunt de doar 2,3 metri pentru ecranul de 60”, de 2,7 metri pentru cel de 70” și de doar 3 metri pentru ecranul de 80”, ideale pentru varietatea actuală a spaţiilor de locuit.

Preţuri:

LC-60UQ10 – 2.399 Euro

LC-70UQ10 – 3.599 Euro

LC-80UQ10 – 6.999 Euro

There was an error processing the metadata on this file.

LCD cutaway comp

LC-70UQ10EN + PIERGIRL Right

LC-70UQ10EN + PIERGIRL Left

LC-70UQ10EN + PIERGIRL Front

Germany, Hamburg, Man and woman watching tv

Elevations diagram

WHITE ROOM E iPad cropped

WHITE ROOM D onstand

Modern interior of white apartment panorama 3d render

White living room interior 3d

Modern white interior of living room 3d render

TVs x2 comparison

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button