GadgetTrends

Oracle prezintă SuperCluster T5-8, cel mai rapid sistem pre-optimizat

hp01-sparc-t5-2-1964569Oracle îşi extinde poziţia dominantă în sisteme hardware şi software pre-optimizate, prin lansarea noului Oracle SuperCluster T5-8, cel mai rapid sistem pre-integrat al companiei. Bazat pe cel mai rapid server pentru baze de date din lume, pe stocarea de mare viteză a datelor şi cel mai puternic microprocesor la nivel global, acest sistem oferă o performanţă extremă şi un raport preţ-calitate de zece ori mai bun decât o soluţie comparabilă IBM de tip Power7+.

Oracle SuperCluster T5-8 asigură o performanţă extremă prin concepţia integrată a resurselor hardware ale serverelor SPARC T5-8 şi Oracle Exadata alături de software-ul Oracle pentru baze de date, middleware şi operare de sistem, pentru a oferi:

o             o creştere de până la zece ori a performanţei bazelor de date şi aplicaţiilor, comparativ cu o abordare bazată pe soluţii proprii.

o             o performanţă de 2.5 ori mai bună decît cea a generaţiei anterioare de sisteme SuperCluster.

•             Comparativ cu sistemele IT asamblate de utilizatori, Oracle SuperCluster T5-8 măreşte eficienţa centrelor de date prin:

o             un cost total de deţinere şi utilizare (TCO) de cinci ori mai mic datorită folosirii într-un singur sistem a aplicaţiilor de companie şi a Oracle Database

o             o creştere de cinci ori a vitezei de livrare a unui volum dat de soluţii

o             o livrare de 32 de ori mai rapidă a serviciilor de baze de date în cloud.

Proiectate pentru a nu avea niciun punct de vulnerabilitate neredundant, sistemele SuperCluster T5-8 oferă disponibilitatea mare necesara bazelor de date şi aplicaţiilor esenţiale în  funcţionarea companiilor.

Oracle SuperCluster T5-8 rulează Oracle Database şi Oracle WebLogic de până la zece ori mai rapid decât sistemele asamblate în costisitoare proiecte de integrare. Beneficiile acestui sistem virtualizat se extind la orice aplicaţie care foloseşte Oracle Database şi Oracle WebLogic în prezent, fără alte schimbări, ceea ce înseamnă că vorbim despre cea mai bună platformă de consolidare pentru funcţiile esenţiale ale companilor, la nivel global. Oracle SuperCluster T5-8 poate fi folosit cu aceeaşi uşurinţă la rezolvarea unor probleme la scară gigantică sau la consolidarea unor procese, cu economii impresionante.”

John Fowler, vice preşedinte executiv, Systems, Oracle

Oracle SuperCluster T5-8, prevăzut cu virtualizare şi securitate incluse fără costuri suplimentare, alături de capacitatea sa de a oferi baze de date şi infrastructură ca serviciu (IaaS – virtualizarea infrastructurii IT), este ideal pentru consolidarea activităţilor companiei într-un sistem cloud privat.

Concepţia de vârf a sistemului integrează peste 16 TB de stocare flash de înaltă performanţă, alături de sutele de nuclee de calcul ale celui mai rapid microprocesor din lume şi sutele de unităţi accelerate de stocare a bazelor de date (2). Sistemul este interconectat într-o configuraţie cu latenţă extrem de scăzută, administrat, optimizat şi livrat pentru o performanţă fără precedent a bazelor de  date şi aplicaţiilor.

Oracle accelerează implementarea serviciilor de date în cloud pe suport SuperCluster,  prin Soluţiile Optimizate Oracle pentru Oracle E-Business Suite, Oracle PeopleSoft Human Capital Management, Enterprise Database Cloud, Oracle WebCenter Content şi SAP.

Proiectate, testate şi integrate, sistemele Oracle SuperCluster T5-8 oferă cea mai evoluată tehnololgie la fiecare nivel şi le permite clienţilor să evite riscurile asociate sistemelor asamblate pe cont propriu.

Noile caracteristici ale  Oracle Solaris 11 oferă capabilităţi unice Administratorilor de Baze de Date Oracle şi Arhitecţilor de Aplicaţii Java. Integrat cu software şi hardware Oracle, Oracle Solaris livrează cele mai performante servicii prin abilităţile sale de auto-reglare şi susţine atingerea standardelor ridicate de compatibilitate necesare pentru implementarea sistemelor cloud la nivel de companie.

Oracle VM Server pentru SPARC permite alocarea bazelor de date şi aplicaţiilor pentru o varietate de niveluri de performanţă, de capacitate şi de disponibilitate, pentru a administra eficient şi la costuri minime cerinţele clientului. Capacităţile combinate de alocare ale Oracle Solaris 11 şi Oracle Enterprise Manager Ops Center permit configurarea rapidă, utilizarea, monitorizarea şi administrarea celor mai sofisticate şi sigure medii de lucru esenţiale pentru funcţionarea organizaţiilor.

Oracle Enterprise Manager Ops Center 12c foloseşte o abordare holistică pentru a controla sistemul Oracle SuperCluster şi oferă o administrare cuprinzătoare a ciclului de lucru, de la monitorizare până la management şi mentenanţă a întregului sistem.

Unităţile Oracle Sun ZFS 7320 oferă înalta performanţă necesară pentru a deservi bazele de date Oracle şi aplicaţiile I/O de mare intensitate, precum şi niveluri maxime de eficienţă pentru a permite consolidarea stocării de date.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button