BusinessCompanii

Dosinescu afiliază FlorideLux.ro celor de la BloomNet, cea mai mare florărie din lume

MARIUS DOSINESCUGrupul FlorideLux.ro, care operează și www.floridelux.ro, www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, www.cosuridelux.ro, dar şi florăriile offline FlorideLux, se extinde la nivel global, prin accederea la 1800flowers.com şi alăturarea la cea mai mare reţea de florării din lume, BloomNet. În urma parteneriatului realizat cu 1800flowers.com, ce are sediul în Carle Place, New York, compania românească are posibilitatea de a livra flori şi de a primi comenzi de aproape oriunde din lume.

“Prin afilierea la liderul pieţei globale de flori avem practic capacitatea de a livra flori în aproape orice loc din lume, precum şi posibilitatea de a primi comenzi de aproape oriunde din străinătate, lucru care reprezintă un mare plus pentru compania noastră. În momentul de faţă, fiind singurii reprezentanţi ai 1800flowers.com în România, avem oportunitatea de a oferi flori proaspete clienţilor noştri din orice colţ al lumii, în cele mai bune condiţii şi la preţuri avantajoase”, a declarat Marius Dosinescu, CEO al grupului FlorideLux.ro.

Compania americană este una dintre cele mai mari furnizoare de cadouri florale din lume şi livrează flori în peste 180 de ţări prin reţeaua de florării afiliate la BloomNet, din care face parte, de acum înainte, şi FlorideLux.ro.

DeluxeFlowerShop.com, florărie online dedicată străinilor

FlorideLux.ro a lansat, totdată, şi site-ul în limba engleză DeluxeFlowerShop.com, dedicat partenerilor internaționali ai companiei, expaților, dar și persoanelor din afara țării care doresc să trimită aranjamente florale în România. Cu noul magazin din grup, antreprenorul Marius Dosinescu mizează pe realizarea unei cifre de afaceri de aproximativ 150.000 de euro, din cel de-al treilea an de funcționare al site-ului.

“Practic, prin noul magazin online vizăm extinderea afacerii într-o direcție neexploatată până în acest moment, ca parte a strategiei noastre internaționale. Cu DeluxeFlowerShop.com ne adresăm partenerilor internaționali care plasează comenzi în România, precum și persoanelor vorbitoare de limbă engleză care doresc să trimită buchete și aranjamente florale în țară”, a explicat Marius Dosinescu.

Referitor la partenerii internaționali, CEO-ul FlorideLux.ro precizează că aceștia au acces la prețuri preferențiale pe site-ul DeluxeFlowerShop.com, bazate pe volumele estimate anual.

Valoarea medie a unei comenzi pe noul site va fi de circa 60 de euro, iar vânzările vor proveni, în mare parte, din Statele Unite, Marea Britanie, Germania și Spania. Într-un procent mai mic, de 5%, DeluxeFlowerShop.com va avea și clienți din țară – expați și vorbitori de engleză.

Cele patru colecții anuale de pe FlorideLux.ro se vor regăsi și pe site-ul DeluxeFlowerShop.com. De asemenea, noul magazin online va pune la dispoziția clienților și alte câteva sute de produse, care se vor actualiza în permanență, în funcție de noi apariții sau de parteneriatele internaționale realizate.

La fel ca utilizatorii FlorideLux.ro, și cei ai DeluxeFlowerShop.com vor beneficia de felicitare cadou, livrare gratuită și suport. În plus, pentru a ușura interacțiunea cu aceștia, va fi disponibil și suportul prin Skype.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button