Parenting

Oracle lansează sistemul Virtual Compute Appliance

oracle sunSistemul Oracle Virtual Compute Appliance permite implementarea rapidă şi repetată a infrastructurii software pentru aproape orice aplicaţie x86 şi orice volum de procesare. Clienţii pot trece de la pornirea sistemului la producţie în aproximativ o oră şi pot implementa sisteme virtuale gata de funcţionare în doar câteva minute. Oracle Virtual Compute Appliance este cel mai nou sistem pre-optimizat al companiei, bazat pe abilitatea unică a Oracle de a combina şi construi arhitecturi software-hardware.

Oracle a anunţat astăzi lansarea Oracle Virtual Compute Appliance. Conceput pentru virtualizarea uşoară a aplicaţiilor, acest sistem pre-configurat scurtează timpul de instalare prin implementarea rapidă, completă şi repetabilă a infrastructurii virtuale. Oracle Virtual Compute Appliance este un sistem de tip “conectare unică”, gata asamblat şi pregătit să preia sarcini de producţie după o prelucrare minimă a configuraţiilor software, economisind sute de ore de muncă şi micşorând riscul unor erori în configurarea fizică şi de software.

Construit în jurul unei matrici de interconectare rapidă InfiniBand, Oracle Virtual Compute Appliance se poate conecta la reţele Ethernet şi Fibre Channel existente, prin module de interconectare comune care sunt disponibile în mod transparent fiecărui sistem virtual.

Oracle Virtual Compute Appliance este stabil în cazul unor erori şi nu are niciun punct de vulnerabilitate neredundant. Sisteme virtuale pot reporni automat în cazul unor erori hardware sau software.

Capabil să ruleze concomitent Oracle Solaris, Oracle Linux, alte distribuţii Linux şi Microsoft Windows, Oracle Virtual Compute Appliance este o platformă de infrastructură convergentă pentru o varietate largă de aplicaţii şi sisteme de operare.

Oracle are capacitatea unică de a livra o soluţie completă integrată prin arhitecturi combinate de hardware şi software, cu un singur punct de contact pentru suport clienţi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button