GadgetTrends

OMV lansează aplicația Station Finder, bazată pe „realitate augmentată”

OMVApp_HartaLocalizarea unei stații de distribuție carburant devine de acum mult mai simplă cu ajutorul noii aplicații OMV Station Finder, ce poate fi descărcată de pe Google Play pentru telefoanele cu sistem de operare Android dar și de pe iTunes Store pentru telefoanele iPhone și tabletele iPad.

OMV lansează OMV Station Finder, o aplicație internațională nativă pentru smartphone-uri. Aplicația gratuită, disponibilă pentru telefoanele iPhone și cele cu sistem de operare Android, oferă utilizatorilor informații rapide cu privire la cele mai apropiate stații de distribuție carburant OMV, ce pot fi reprezentate chiar și prin tehnologia bazată pe „realitate augmentată”.

Aplicația localizează cea mai apropiată stație OMV, precum și distanța de la locația actuală, prin GPS sau prin introducerea manuală a adresei. Mai mult, aplicația va calcula și cel mai rapid traseu până la stația respectivă. O funcție suplimentară le permite utilizatorilor să vizualizeze stațiile OMV folosind tehnologia bazată pe „realitate augmentată”, ceea ce oferă indicații mult mai precise de orientare. Această funcție folosește camera foto integrată a telefonului pentru a afișa pe ecran imaginile din vecinătate, fiind suplimentată cu informații digitale în timp real.

Informații detaliate privind orarul de funcționare și serviciile suplimentare Cele mai apropiate stații de distribuție pot fi vizualizate fie sub forma unei liste, fie pe o hartă, iar utilizatorii pot specifica numărul maxim de opțiuni. Prin selectarea sistemului de vizualizare detaliată, utilizatorii au acces la o gamă variată de informații cu privire la programul de funcționare, date de contact, opțiuni de plată, serviciile de spălătorie auto sau de alimentare, precum și alte servicii suplimentare oferite de OMV, cum ar fi VIVA, serviciul de livrare flori sau plata utilităților și a ratelor prin WESTACO EXPRESS.

Mai mult, utilizatorii pot vizualiza toate stațiile OMV de pe traseul specificat. De asemenea, aceștia își pot planifica traseul către un contact din agenda telefonului – datele personale vor fi bineînțeles salvate doar în memoria telefonului. OMV Station Finder le permite totodată utilizatorilor să memoreze stațiile preferate și să aplice filtre de căutare – de exemplu, afișarea stațiilor cu program non-stop, sau a celor care oferă servicii suplimentare, cum ar fi VIVA.

„Aplicația Station Finder le permite clientilor să localizeze cea mai apropiată stație OMV, inclusiv când sunt pe drum, oferind o mulțime de alte informații utile, cum ar fi distanța, traseul și tot ce trebuie să știe despre acea stație. Prin integrarea tehnologiei bazate pe realitate augmentată, clienții noștri au acces la un sistem de vizualizare și interacțiune cu totul special, de ultimă generație.”

Dragoș Ivan, Marketing & Training Manager, OMV Petrom Marketing

Aplicația este disponibilă atât în engleză cât și în limba locală a fiecărei țări Aplicația OMV Station Finder are acoperire în România, Austria, Germania, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Serbia, Bulgaria și Slovenia, fiind disponibilă atât în engleză, cât și fiecare dintre limbile locale. În unele țări, cum ar fi Austria, Germania și România, utilizatorii pot vedea și cele mai recente prețuri pentru carburanți afișate de fiecare stație.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button