GadgetSmartphone

Cum poti comanda taxiul direct prin SMS

taxi smsStar Taxi lanseaza noi servicii, in premiera in Romania pentru mediul mobile: comanda TAXI prin SMS la 1730 sau telefonic, printr-un sistem automat, la *9595, numar unic national.

Pentru prima data in Romania, iti poti comanda taxiul direct prin SMS. Serviciul, care reprezinta o inovatie absoluta pentru piata autohtona, devine cea mai simpla modalitate de a solicita un taxi, accesibila de pe orice tip de telefon mobil, smartphone sau clasic.

Utilizatorii trimit un SMS la numarul 1730 (tarif normal in retelele mobile) care trebuie sa contina orasul si adresa la care se solicita un taxi. In doar cateva secunde, primesc o confirmare referitoare la numele soferului, indicativul masinii, timpul de sosire si numarul de telefon al soferului care preia comanda. De asemenea, pentru ca aceasta comanda sa fie valida, clientul trebuie sa raspunda cu un SMS de confirmare cu textul :”DA”.  Clientul este anuntat printr-un mesaj text atunci cand soferul a ajuns. Simplu si rapid, serviciul este dezvoltat impreuna cu Simplus.

Poti comanda un taxi rapid si eficient prin SMS de pe orice telefon mobil, astfel accesul la acest serviciu este disponibil oricarui posesor de telefon mobil, fara ca acesta sa fie de tip smartphone. Serviciul lansat astazi vine ca o continuare a activitatii SimPlus de concepere si implementare de aplicatii mobile in zona de transport. Dupa cum se stie, Simplus a lansat in 2012 aplicatia Transport Urban dedicata transportului in comun si continua sa faca investitii in acest domeniu. Pentru crearea si implementarea acestei noi aplicatii compania SimPlus a investit 50.000 euro si ne asteptam sa fie bine primita de cei care aleg taxiul ca si mijloc de transport”

Dan Boabes, CEO SimPlus

Cel de-al doilea serviciu Star Taxi lansat astazi vizeaza un numar unic de dispecerat, la nivel national, *9595. Dispeceratul national, serviciu unic in Romania, beneficiaza, in plus, de suport tehnic special, permitand preluarea rapida a comenzilor si plasarea lor automata in sistem. Interactiunea cu factorul uman va dura doar cateva secunde, exclusiv pentru introducerea datelor comenzii in sistem, urmand ca raspunsul cu numele soferului, indicativul masinii si timpul de sosire sa fie furnizat automat, de catre un robot. Imediat dupa acceptarea comenzi clientul primeste prin SMS toate detaliile despre sofer, timp de sosire, masina. Astfel, discutiile cu dispeceratul dispar, la fel ca si asteptarea neplacuta la telefon si zgomotul de fundal, des intalnite in cazul apelarii unui dispecerat clasic. Clientul este anuntat printr-un mesaj text atunci soferul a ajuns, stiind exact cand sa mearga la masina.

Oriunde ai fi in Romania, in oricare dintre orasele Bucuresti, Brasov, Timisoara, Cluj sau Constanta, ai, de acum, la dispozitie noi servicii, unice: poti comanda prin SMS, la 1730 sau poti suna, in oricare dintre orasele mentionate mai sus, la acelasi numar, *9595.

Cand am lansat aplicatia, in urma cu doar cateva luni, aveam stabilit ca tinta sa aducem cele mai bune servicii, cele mai inovatoare solutii si cele mai inteligente si practice modalitati de a comanda si de a plati un taxi. Putem spune ca astazi am atins o etapa de maturitate, un stadiu de dezvoltare de referinta: Star Taxi este aplicatia care iti permite sa comanzi rapid un taxi, singura aplicatie mobile din Romania iti ofera posibilitatea de a plati cu cardul, rapid si sigur si, de acum, reteaua Star Taxi pune la dispozitie taxiuri comandate prin SMS cu tarif normal, la 1730, si la un dispecerat automat, numar unic national, *9595.  Practic, oricine, indiferent de telefonul utilizat – fix, mobil standard sau smartphone – poate accesa serviciile noastre, in orasele in care suntem prezenti. Pentru utilizatorii de iOS si Android exista si optiunea de plata cu cardul, direct din aplicatie. Si, in curand, vom merge si catre zona de companii, cu solutii optime, practice si extrem de atractive.”

Florin Stoian, CEO Star Taxi

Recent, Star Taxi a lansat o optiune unica si inovatoare, care permite plata cu cardul direct din aplicatie, sigur si rapid, in doar cativa pasi. Solutia de plata este oferita de PayU, principalul integrator de plati online.

Disponibila gratuit, aplicatia Star Taxi permite unui utilizator sa isi comande un taxi licentiat, sa vada pozitia lui pe harta in timp real, sa aleaga daca vrea sa raspunda la apel un anumit sofer, pe baza comentariilor si a ratingului acestuia, acordate de clientii anteriori.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button