GadgetSmartphoneTablete

Oliviera, prima platformă mobile de food delivery din România

prezentare_olivera2Oliviera este prima platformă mobile de food delivery din România, o inovaţie atât pe piaţa de food delivery cât şi în panoplia de aplicaţii mobile româneşti. Descărcarea este gratuită pe platformele iOS şi Android iar livrarea se face fără vreo taxă suplimentară.

de Marian Craciun

Restaurante de renume din Bucureşti, lanţuri de livare de mâncare la domiciliu cu mai bine de zece ani de experienţă, localuri cu specific culinar deosebit sau tradiţional, toate îşi reunesc ofertele în cadrul aplicaţiei. Primii parteneri Oliviera sunt nume de top din piaţă: Jerry’s Pizza, Wu Xing, Pizzicato, El Torito, Karishma şi edulce.ro, şi expansiunea platformei mobile va înregistra noi parteneri în scurt timp.

Oliviera oferă cea mai simplă, mai comodă şi mai modernă modalitate de a comanda. Aplicaţia este gratuită şi nu există costuri suplimentare de livrare. Dintr-un singur cont poţi lansa solicitări pentru orice restaurant partener, adresele de livrare sunt memorate şi nu trebuie introduse de fiecare dată. În plus, utilizatorii au ocazia de a repeta orice comandă anterioară, vizualizând istoricul sau chiar de a trece anumite feluri de mâncare la categoria de favorite, pentru a comanda şi mai rapid deliciile preferate.

În urmă cu un an am lansat prima aplicaţie de comenzi pe telefon pentru un restaurant din Bucuresti şi putem spune că primul contact dintre zona de mobile şi piaţa de food delivery a fost unul pozitiv şi cu potenţial. Au urmat alte aplicaţii pentru câteva restaurante din segmente diferite, astfel că, după aproape un an, am centralizat experienţa dobândită şi serviciile oferite în prima platforma de food din România. Oliviera este dezvoltată pentru piaţa autohtonă, de către o companie cu istoric şi tradiţie în produse inovatoare, răspunde specificului utilizatorului român şi are mobilitatea şi disponibilitatea necesare pentru o dezvoltare complexă”,

Florin Ionescu, coordonator Olivier şi Busines Development Manager Ascend NetSolutions.

 Aplicaţia este construită astfel încât să pună la dispoziţia unui utilizator dornic să comande toate avantajele zonei mobile: vizualizare a restaurantelor în funcţie de proximitate, alfabetic sau în funcţie de specific, informaţii actualizate despre disponibilitatea de livrare şi promoţiile existente. Confirmarea este primită instant, prin Push Notificatios, când comanda intră în producţie, şi este furnizat şi un timp de livrare real. În plus, pentru clienţii fideli ai aplicaţiei nu mai este necesar interviul telefonic – restaurantul nu îi mai contacteaza pentru confirmare, ci preia automat comandă.

Pentru majoritatea restaurantelor partenere, livrarea se face exclusiv pe Bucureşti, dar există oferte active şi disponibile şi pentru Piteşti şi Ploiesti.

 http://www.oliviera.ro/ios – Descarcă gratuit din App Store

 http://www.oliviera.ro/and – Descarcă gratuit din Google Play

Parteneriatul cu Oliviera este o dezvoltare firească. Suntem de peste 15 ani prezenţi pe piaţă, comunicăm pe toate platformele şi ne-am extins în numeroase oraşe. Jerry’s Pizza este o alegere confirmată zilnic de mii de consumatori. Cu Oliviera, suntem alături de clienţii noştri şi pe smartphone punandu-le la dispoziţie, printre altele, cea mai avansată modalitate de configurare şi personalizare a unei pizza.”

(Jerry’s Pizza)

 

Oliviera ne oferă posibilitatea de a fi mai aproape de clienţii nostrii oriunde s-ar afla aceştia în Bucureşti. E o aplicaţie care aduce valoare adăugată tuturor consumatorilor de mâncare la domiciliu prin flexibilitate şi uşurinţă în utilizare şi care ridică standardele de livrare mâncare la domiciliu la nivelul cel mai înalt. Avem un istoric important în mâncarea chinezească, avem o tradiţie pe care o aducem acum pe o platformă mobile de livrare care va permite o interacţiune rapidă şi modernă cu toţi cei care iubesc mâncarea chinezească. Livrăm momente delicioase.”

(WU Xing)

 

Pizzicato a făcut pasul către zona de mobile în urmă cu un an, tot prin intermediul unui parteneriat cu Ascend. Există un interes din ce în ce mai mare al publicului de a comanda pizza sau orice fel de mâncare italienească direct de pe telefon, în drum spre casă sau înaintea pauzei de masă, tocmai pentru că este extrem de simplu, este foarte comod şi aplicaţia îţi ofertă tot suportul de care ai nevoie. Afilierea la Olivieră este firească, în consecinţă, şi reconfirmă interesul nostru pe zona mobile.”

(Pizzicato)

Specificul mexican al restaurantului nostru reprezintă o atracţie pentru pasionaţii mâncărurilor care îţi provoacă senzaţiile. Alături de Oliviera, ne extindem oferta şi pe zona mobile. Comenzile se pot lansa mult mai uşor, poţi vizualiza meniul direct de pe telefon şi chiar şi cei care sunt mai rezervaţi în privinţa condimentelor se vor putea convinge că ofertă noastră este, cu adevărat, pentru toate gusturile.”

(El Torito)

Deliciile bucătăriei indiene promit o experienţa culinară unică. Oliviera îţi oferă o modalitate rapidă şi modernă de a te bucura oriunde şi oricând de preparatele noastre savuroase. Îţi va fi greu să alegi, ce-i drept, din ofertă noastră bogată, dar orice alegere ai face, vei deveni fanul bucătăriei indiene de la Karishma.”

(Karishma)

Toată lumea comandă mâncare. După specific, după preferinţe. Dar când vine vorba de dulciuri, e un singur loc de unde îţi poţi comanda cele mai delicioase şi aspectuoase torturi. Oliviera aduce ofertă noastră direct pe telefonul mobil şi oferă o modalitate rapidă şi modernă de a comandă desertul perfect. Preparatele sunt proaspete şi delicioase iar livrarea este extrem de rapidă, în maxim 2-4 ore de la confirmare, în funcţie, evident, de greutatea tortului şi de solicitările clientului.”

(edulce.ro)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button