BrandFashionUncategorized

Noua colectie La Femme te trimite in seducatorul Paris al anilor ’60

Moda romantica a Parisului cucereste Romania! Curentul retro revine puternic in sezonul primavara vara 2013, iar noua colectie La Femme te duce cu gandul la divele pariziene de altadata si stilul lor inconfundabil: fuste clos, pantaloni pana si rochii de seara!

Moda retro clasic a la Coco Chanel da farmec oricarei femei! Colectia primavara vara 2013 La Femme este produsa in Franta si este inspirata din materiale pretioase precum brocartul, voalul, dantela si tripul voal pentru a crea o poveste romantica a trecutului intr-un prezent retro.

De la rochii de seara din dantela la rochii din combinatii delicate de triplu voal sau brocart, La Femme si-a propus sa transforme orice femeie intr-o diva pariziana. Pantalonii pana a la Jane Birkin, fuste a la Brigitte Bardot si gulerele detasabile elegante creeaza tinute chic&tendy a la Paris.

La Femme nu uita nici de clasica combinatie alb si negru pastrand traditia modei franceze. Noul sezon  pune accentul pe bicromatism cu tonuri de baza senzuale: negru si alb, nude si alb sau nude si negru, in stilul combinatiilor pe care le purta Edith Piaf.

Daca deja v-am dus cu gandul la Champs Elysees si Le Tour Eiffel, atunci trebuie spus că pentru toate iubitoarele modei a la Paris, La Femme a pregatit reduceri si oferte speciale in toata luna aprilie 2013 si nu numai.

In prezent, reteaua La Femme cuprinde 8 magazine localizate in Bucuresti, Constanta si Pitesti si online pe lafemme.ro. In urmatorii ani vor fi inaugurate alte magazine, in diferite locatii din Bucuresti si din tara.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button