GadgetSmartphone

Nokia a lansat Asha 210, telefonul cu o autonomie a bateriei de pana la 46 de zile

Nokia-Asha-210 -6Noul gadget Asha 210 lansat de Nokia are o autonomie ridicata a bateriei, de pana la 46 de zile cu varianta single-SIM si pana la 24 de zile cu dual-SIM. Pretul se ridica la circa 50 de euro, iar terminalul disponibil in culorile galben, cyan, negru, magenta si alb va fi livrat din al doilea trimestru al acestui an.

Compania finlandeza incearca, astfel, sa spele rusinea din ultimii ani, insa nu are prea mare succes. Gadgetul lansat de Nokia se adreseaza celor pasionati de retelele de socializare si este disponibil in variantele single si dual-SIM cu Easy Swap.

Cu o tastatura QWERTY si Wi-Fi, Asha 2010 este primul din lume care vine cu un buton WhatsApp dedicat. Camera telefonului este de 2MP si ofera mai multe opţiuni de realizare, editare si partajare a imaginilor, inclusiv autoportret.

Noul telefon are Nokia Xpress Browser, care utilizeaza tehnologia cloud de la Nokia pentru a reduce traficul de date cu pana la 90%, astfel ca utilizatorii se pot bucura de acces la internet la costuri mai scazute.

Specialistii in domeniu sustin ca noul gadget de la Nokia se incadreaza la segmentul low pe piata de smartphone-uri si nu va oferi niciun avantaj in fata concurentei.

Related Articles

One Comment

  1. I’m interested in this phone. how much and how can I order are in Bucharest Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button