Gadget

Noi “gadgeturi” pentru gătit de la Sharp

Portofoliul Sharp, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa mondială de electronice, s-a îmbogăţit din luna mai cu o nouă gamă de cuptoare cu microunde: modelele R-20ST-E şi R-60ST-E, ambele controlate de dispozitive electronice şi dispun de o serie de funcţii care permit prepararea rapidă şi fără efort a unor mese gustoase.

Noile cuptoare cu microunde Sharp au o capacitate de 20 de litri şi dimensiuni compacte, potrivindu-se cu uşurinţă chiar şi în cea mai mică bucătărie.

Aceste modele noi dispun de o setare de putere pe 5 niveluri, cu o valoare maximă de 800 W. Acestea sunt uşor de utilizat datorită celor opt programe automate, destinate diferitelor tipuri de produse şi feluri de mâncare. Este posibilă adaptarea puterii, cât şi a timpului de gătire şi preparare pe grătar (în cazul modelului R-60ST-E) la cerinţele impuse de un anumit fel de mâncare, pentru a vă putea asigura că alimentele au parcurs toate etapele necesare de preparare.

Cuptoarele cu microunde R-20ST-E şi R-60ST-E dispun de funcţia Gătire Expres, care reduce durata de preparare la un minimum absolut, precum şi de funcţia Dezgheţare Expres, care dezgheaţă alimentele cu viteză record.

Ambele modele de cuptoare cu microunde dispun de modul economic OPRIT. Aceasta înseamnă că, în Stand-by, cuptorul consumă sub 1 W.

Noile cuptoare cu microunde completează o gamă amplă de dispozitive deja comercializate de Sharp. Forma compactă, funcţiile utile şi utilizarea simplă le transformă în opţiunea ideală pentru clienţii care pun preţ pe comoditate şi rapiditate în prepararea zilnică a mâncărurilor.

Preţ:

R-20ST-E: aprox. 89 EUR

R-60ST-E: aprox. 109 EUR

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button