GadgetTrends

Noi gadget-uri audio de la Samsung: sistemele tip Soundbar

HW-F751Samsung anunță disponibilitatea pe piața locală a noilor sisteme tip soundbar HW-F750 și HW-F751. Cele două modele sunt adresate utilizatorilor aflați în căutarea de sisteme audio performante, cu un design deosebit și care dispun de o conectivitate sporită. Produsele sunt disponibile la partenerii Samsung la prețul 2.999 lei.

HW-F750 și HW-F751 se evidențiază prin folosirea unei tehnologii care combină cu succes un preamplificator analog cu un amplificator digital, generând astfel sunete calde și bogate, fără artefacte. Fidelitatea sunetului generat este completată de Subwoofer-ul Wireless Active.

Conectarea sistemelor la televizoarele Samsung compatibile se realizează simplu și rapid, prin intermediul tehnologiei Bluetooth Sound Share, eliminându-se astfel nevoia de a folosi cabluri de conectare. Această tehnologie permite, de asemenea, realizarea de stream-uri de muzică de la diferite dispozitive externe Bluetooth direct către SoundBar, astfel că muzica preferată stocată pe telefon sau pe tabletă poate fi redată în doar câteva secunde.

HW-F750Frontal, cele două dispozitive dispun și de un port USB care poate citi fișiere MP3, WMA și AAC, utilizatorii putând folosi ca sursă un stick de memorie sau un hard disk portabil.

Montarea celor două soundbar-uri poate fi realizată fie pe perete, printr-un sistem wall-mount, fie pe orice suprafață plană.

Grație design-ului modern, noile Soundbar-uri Samsung sunt ideale pentru a completa gama de Smart TV-uri, cadrul metalic și stilat îmbinând perfect tehnologia modernă cu cea vintage.

Specificații tehnice:

 

Putere

310W

Formate Audio

MP3, WMA, AAC, OGG, FLAC, WAV, Dolby Digital, DTS

Kit de montare pe perete

Da

Conectori

HDMI in/out (1/1), Optic (1), Audio-in (1)

Subwoofer

Subwoofer Wireless Active

Funcții suplimentare

Calibrare Automată a sunetului (ASC)
Funcție SoundShare
Auto Return Channel (ARC)
Surround Vertical & 3D Sound Plus 

Senzor de instalare

Auto speaker shift

Tehnologii

Bluetooth 2.1, Anynet + (HDMI-CEC), ConnectShare (USB Host)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button