BusinessCompaniiInvestitii

Nikolai Beckers, CEO Romtelecom şi COSMOTE România: viitorul aparţine companiilor care oferă servicii integrate

SONY DSCNoul CEO Romtelecom şi COSMOTE România, Nikolai Beckers a declarat, miercuri, că o printre pilonii principali pe care îi va urmări în mandatul său se numără atât construirea de oferte integrate pentru segmentul B2B, încurajând astfel crearea unei platforme care să vină în sprijinul afacerilor şi al antreprenorilor; cât și consolidarea strategiei orientate către clienţi, prin multiplicarea beneficiilor pentru aceştia, pornind de la nevoile lor şi continuând cu dezvoltarea tehnologiilor corespunzătoare (de exemplu, implementarea LTE în România şi dezvoltarea reţelei Romtelecom) şi consolidarea oportunităţilor pe segmentul TV.

Becker consideră că viitorul aparţine companiilor care oferă servicii integrate, iar în acest sens ne propunem să oferim clienţilor astfel de produse şi servicii, într-o manieră cât mai accesibilă, simplificată”.

Nikolai_Beckers_CEO_Romtelecom_COSMOTE_RomaniaPentru clienţii noştri, integrarea segmentelor fix-mobil reprezintă cea mai bună soluţie. Cred cu tărie că, în zilele noastre, o companie telecom de succes trebuie să ofere atât servicii fixe şi mobile, cât şi pachete de servicii de Internet şi divertisment, astfel încât să devină o companie digitală integrată, un adevărat furnizor de servicii complexe.”

Nikolai Beckers, CEO Romtelecom şi COSMOTE România

În paralel, Becker consideră că pentru beneficiul imediat al clienţilor, precum şi pentru beneficiul pe termen lung al acţionarilor, investiţiile companiei în România vor continua. Astfel, în tehnologia 4G, pe segmentul mobil – COSMOTE are în plan investiţii masive în următorii 4 ani, pentru a furniza servicii de o calitate ireproşabilă; în segmentul de Internet fix de bandă largă şi în conţinut TV – o experiență integrată, prin pachete personalizate.

“Unul dintre obiectivele mele este să susţin profitabilitatea celor două companii şi să o optimizez, printr-o eficientizare a proceselor şi prin încurajarea performanţei”, a adăugat reprezentantul Romtelecom şi COSMOTE.

Nikolai Beckers a fost numit în funcția de CEO al COSMOTE România şi Romtelecom, începând cu 1 aprilie 2013.  Beckers a fost CEO T-Systems Franța, începând din septembrie 2011. El are o experiență extinsă în telecomunicații, IT&C, Internet și Social Media.

Beckers și-a început cariera în 1989 în cadrul Deutsche Bank și a ocupat o serie de poziții de management ca Președinte și CEO al Deutsche Telekom Franța, Managing Director al Deutsche Telekom Filipine, Financial Director al T-Online Franța. El a fost, de asemenea, CEO al subsidiarei DT din FYROM. Beckers deține un MBA la Universitatea din Köln, Germania.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button